11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Interes scăzut pentru ștrandul municipal, la deschidere. Câți bistrițeni s-au bălăcit în prima parte a zilei

Bistrițenii nu par să se înghesuie la ștrand în ziua inaugurării, deși temperatura de afară mai că te îndeamnă la o bălăceală. Astăzi, în jurul prânzului, ștrandul municipal era aproape gol, doar câțiva copii și tineri testând apa.

După ce Primăria Bistrița și-a atras critici că nu a deschis ștrandul municipal mai devreme, fără prea multe surle și trâmbițe, astăzi, instituția le-a permis bistrițenilor să se răcorească lângă pădurea Codrișor.

Întrucât elevii încă nu au terminat școala, iar mulți lucrează în prima parte a zilei, astăzi, la ora 13:00, erau vândute doar 10-11 bilete de intrare. Probabil situația se va schimba după-masă și în weekend.

Ștrandul Codrișor a fost reabilitat cu un milion de euro și deschis anul trecut. Acesta a fost deschis doar o lună după ce inaugurarea s-a lăsat așteptată, din cauza problemelor de execuție.

Bazinele i-au așteptat pe bistrițeni cu tencuiala desprinsă și vopseaua cojită, gazon plin de nămol și cu grilaj lipsă de la șanțurile pentru evacuarea apei.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?