22.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 10, 2023

Interes scăzut pentru ștrandul municipal, la deschidere. Câți bistrițeni s-au bălăcit în prima parte a zilei

Bistrițenii nu par să se înghesuie la ștrand în ziua inaugurării, deși temperatura de afară mai că te îndeamnă la o bălăceală. Astăzi, în jurul prânzului, ștrandul municipal era aproape gol, doar câțiva copii și tineri testând apa.

După ce Primăria Bistrița și-a atras critici că nu a deschis ștrandul municipal mai devreme, fără prea multe surle și trâmbițe, astăzi, instituția le-a permis bistrițenilor să se răcorească lângă pădurea Codrișor.

Întrucât elevii încă nu au terminat școala, iar mulți lucrează în prima parte a zilei, astăzi, la ora 13:00, erau vândute doar 10-11 bilete de intrare. Probabil situația se va schimba după-masă și în weekend.

Ștrandul Codrișor a fost reabilitat cu un milion de euro și deschis anul trecut. Acesta a fost deschis doar o lună după ce inaugurarea s-a lăsat așteptată, din cauza problemelor de execuție.

Bazinele i-au așteptat pe bistrițeni cu tencuiala desprinsă și vopseaua cojită, gazon plin de nămol și cu grilaj lipsă de la șanțurile pentru evacuarea apei.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...