19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Românii ar fi amenințați și obligați să participe la mitingul de la București. Semnale și de la Bistrița

Sâmbătă are loc la București un miting inițiat de PSD. La acest eveniment vor participa mii de români din toate colțurile țării. S-ar părea însă că unii merg acolo obligați și amenințați. Ar fi semnale chiar și de la Bistrița.

Pe data de 9 iunie are loc în Piața Victoriei un miting organizat de coaliția de guvernare. S-a anunțat că vor fi aduși din fiecare județ între 3000 și 15.000 de oameni. Deja sunt semnale că anumite persoane din administrația locală fac presiuni pentru a aduce oameni la București, abuzând astfel de poziția lor publică”, apare pe pagina mitingcujapca.ro

Până la această oră, pe site-ul mai sus menționat au apărut peste 100 de semnalări.

„Toți funcționarii din Consiliu vor trebui să participe la mitingul PSD altfel vor avea de suferit. Li se va tăia din salariu și vor fi concediați.”, scrie cineva din Focșani.

Mai mulți profesori din școală au început să abordeze părinții să vină la miting (au zis că asigură de la centru transport și mâncare, plus 50 ron, iar dacă vin și cu copiii, aceștia primesc puncte în plus la mediile de la sfârșit de an).” scrie cineva din Sinești.

„Primarul orașului, Gheorghe Ile, pune presiune pe cei ajutați social, amenințându-i că le va fi tăiat ajutorul în cazul în care aceștia nu participă la mitingul PSD.”, a anunțat cineva din Vulcan.

Există semnale și de la Bistrița

Pe aceeași pagină, printre cele peste 100 de semnalări, există și una de la Bistrița.

„La sediu, a spus că trebuie să meargă din Bistrița toată echipa, și cei de la tineret, altfel vor suporta consecinte grave.”, anunță cineva de la noi din oraș.

Gura lumii vorbește chiar și despre faptul că unii primesc bani pentru a merge la acest miting.

Până în prezent, de la noi din județ se știe că vor pleca spre București aproximativ 2.500 de oameni. 

Un lucru care se știe însă sigur, despre miting, e faptul că nu poți participa la el oricum. Ai un dress code și alte lucruri de bifat de pe listă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.