19.3 C
Bistrița
marți, octombrie 3, 2023

Românii ar fi amenințați și obligați să participe la mitingul de la București. Semnale și de la Bistrița

Sâmbătă are loc la București un miting inițiat de PSD. La acest eveniment vor participa mii de români din toate colțurile țării. S-ar părea însă că unii merg acolo obligați și amenințați. Ar fi semnale chiar și de la Bistrița.

Pe data de 9 iunie are loc în Piața Victoriei un miting organizat de coaliția de guvernare. S-a anunțat că vor fi aduși din fiecare județ între 3000 și 15.000 de oameni. Deja sunt semnale că anumite persoane din administrația locală fac presiuni pentru a aduce oameni la București, abuzând astfel de poziția lor publică”, apare pe pagina mitingcujapca.ro

Până la această oră, pe site-ul mai sus menționat au apărut peste 100 de semnalări.

„Toți funcționarii din Consiliu vor trebui să participe la mitingul PSD altfel vor avea de suferit. Li se va tăia din salariu și vor fi concediați.”, scrie cineva din Focșani.

Mai mulți profesori din școală au început să abordeze părinții să vină la miting (au zis că asigură de la centru transport și mâncare, plus 50 ron, iar dacă vin și cu copiii, aceștia primesc puncte în plus la mediile de la sfârșit de an).” scrie cineva din Sinești.

„Primarul orașului, Gheorghe Ile, pune presiune pe cei ajutați social, amenințându-i că le va fi tăiat ajutorul în cazul în care aceștia nu participă la mitingul PSD.”, a anunțat cineva din Vulcan.

Există semnale și de la Bistrița

Pe aceeași pagină, printre cele peste 100 de semnalări, există și una de la Bistrița.

„La sediu, a spus că trebuie să meargă din Bistrița toată echipa, și cei de la tineret, altfel vor suporta consecinte grave.”, anunță cineva de la noi din oraș.

Gura lumii vorbește chiar și despre faptul că unii primesc bani pentru a merge la acest miting.

Până în prezent, de la noi din județ se știe că vor pleca spre București aproximativ 2.500 de oameni. 

Un lucru care se știe însă sigur, despre miting, e faptul că nu poți participa la el oricum. Ai un dress code și alte lucruri de bifat de pe listă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...