28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Intri-n țară?? Ești automat monitorizat: carantină sau izolare!

S-a mărit numărul de țări – zonă roșie – din care cei care vin intră automat în carantină. Ceilalți, indiferent de țara din care călătoresc, intră în izolare. De azi, se suspendă zborurile din și spre Germania. Cei izolați și carantinați sunt monitorizați electronic.

Azi-noapte s-a actualizat harta zonelor roșii și galbene din care cei care vin intră în carantină, respectiv izolare.

Astfel, zona roșie cuprinde cinci țări: Italia, Franța, Germania, Spania și Iran. Cei ce vin din aceste zone intră automat în carantină instituționalizată timp de 14 zile.

Toate celelalte țări din lume, exceptând aceste cinci, reprezintă zonă galbenă. Cei ce vin din aceste zone sunt puși automat în izolare.

Conform noii ordonanțe militare, prezentată aseară de ministrul Vela, cei aflați în carantină și în izolare vor fi monitorizați electronic. Conform OM II, cei ce nu respectă izolarea sunt automat încarantinați, iar cei care încearcă să părăsească carantina, reiau perioada de 14 zile.

Tot în OM III, prezentată aseară, ministrul a anunțat că se suspendă zborurile din și spre Franța și Germania pe o perioadă de 14 zile. Zborurile din și spre Franța și Italia sunt oricum suspendate de mai multe zile.

Mai multe informații privind noile măsuri impuse, ce vor intra în vigoare de azi de la ora 12.00, puteți reciti aici:

CARANTINĂ TOTALĂ de mâine! Se interzice circulația tuturor persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, cu anumite excepții:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.