10 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

Intri-n țară?? Ești automat monitorizat: carantină sau izolare!

S-a mărit numărul de țări – zonă roșie – din care cei care vin intră automat în carantină. Ceilalți, indiferent de țara din care călătoresc, intră în izolare. De azi, se suspendă zborurile din și spre Germania. Cei izolați și carantinați sunt monitorizați electronic.

Azi-noapte s-a actualizat harta zonelor roșii și galbene din care cei care vin intră în carantină, respectiv izolare.

Astfel, zona roșie cuprinde cinci țări: Italia, Franța, Germania, Spania și Iran. Cei ce vin din aceste zone intră automat în carantină instituționalizată timp de 14 zile.

Toate celelalte țări din lume, exceptând aceste cinci, reprezintă zonă galbenă. Cei ce vin din aceste zone sunt puși automat în izolare.

Conform noii ordonanțe militare, prezentată aseară de ministrul Vela, cei aflați în carantină și în izolare vor fi monitorizați electronic. Conform OM II, cei ce nu respectă izolarea sunt automat încarantinați, iar cei care încearcă să părăsească carantina, reiau perioada de 14 zile.

Tot în OM III, prezentată aseară, ministrul a anunțat că se suspendă zborurile din și spre Franța și Germania pe o perioadă de 14 zile. Zborurile din și spre Franța și Italia sunt oricum suspendate de mai multe zile.

Mai multe informații privind noile măsuri impuse, ce vor intra în vigoare de azi de la ora 12.00, puteți reciti aici:

CARANTINĂ TOTALĂ de mâine! Se interzice circulația tuturor persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, cu anumite excepții:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.