19.7 C
Bistrița
marți, iulie 27, 2021

VIDEO: ”Io zic că-i de-ajuns!” – Campanie de conștientizare a bistrițenilor cu privire la pericolele poluării

ADI Deșeuri și Supercom desfășoară o campanile intitulată sugestiv ”Io zic că-i de-ajuns!”. Scopul campaniei este conștientizarea populației privind pericolele poluării apelor și a zonelor verzi.

Mesajul principal al campaniei exprimă vocea comună a iubitorilor de natură. Aceștia respectă mediul înconjurător și doresc să trăiască într-un județ curat.

Dorim să tragem un semnal de alarmă pentru a-i face pe oameni conștienți de pericolul pe care îl reprezintă pentru sănătatea noastră și a copiilor noștri poluarea…”, a transmis directorul ADI Deșeuri, Cristian Niculae.

Campania va fi vizibilă atât prin intermediul mass-media, cât și prin acțiuni specifice care vor fi derulate de organizatori. Vor amplasa panouri stradale pe raza întregului județ, vor tipări materiale informative și vor desfăsura activități de conștientizare în școli . De asemenea, mijloacele de transport în comun vor fi personalizate.

”Haideți să le punem pe toate la locul lor!” – un alt slogan

O  altă temă a campaniei se va concentra pe colectarea selectivă  a deșeurilor reciclabile. Bistrițenii vor fi informați cu privire la modul în care trebuie făcută colectarea corectă a deșeurilor. Un al doilea mesaj de conștientizare va fi  ”Haideți să le punem pe toate la locul lor!”.

Ne dorim ca cetățenii din Bistrița-Năsăud să se alăture eforturilor noastre de a avea un județ curat. Ne dorim să protejăm natura și să reducem poluarea prin colectarea selectivă a deșeurilor.”, afirmă directorul ADI Deșeuri, Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...