-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Ioan Turc: Anul școlar 2023-2024 va începe cu elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 în clase, iar cu cei de la CN „Liviu Rebreanu” la CeTin

Nu toți elevii din Bistrița vor începe cursurile anului școlar 2023 – 2024 în clasele școlilor pe care le frecventează. Cei de la Colegiul „Liviu Rebreanu”, spre exemplu, vor face cursuri la centrul CeTin:

În cadrul unei conferințe de presă, Ioan Turc a explicat cum va începe anul școlar 2023- 2024. Din nefericire, unii elevi nu vor începe cursurile în clasele școlii la care sunt arondați.

Elevii de la CNLR vor începe școala la CeTin. Constructorul spune că am putea finaliza lucrările până la sfârșitul anului.

Elevii de la Gimnazială 1 vor începe cursurile în clase. Mi se pare potrivit să facem atunci inaugurarea. La fel la Liceul „Tudor Jarda”. La Liceul „Grigore Moisil” lucrările mai durează. 

La Liceul Tehnologic de Servicii lucrările sunt gata. Am semnat constituirea comisiei de recepție a lucrărilor”, a declarat Ioan Turc.

Întreaga sa declarație, aici:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.