22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Ioan Turc: Anul școlar 2023-2024 va începe cu elevii Școlii Gimnaziale Nr. 1 în clase, iar cu cei de la CN „Liviu Rebreanu” la CeTin

Nu toți elevii din Bistrița vor începe cursurile anului școlar 2023 – 2024 în clasele școlilor pe care le frecventează. Cei de la Colegiul „Liviu Rebreanu”, spre exemplu, vor face cursuri la centrul CeTin:

În cadrul unei conferințe de presă, Ioan Turc a explicat cum va începe anul școlar 2023- 2024. Din nefericire, unii elevi nu vor începe cursurile în clasele școlii la care sunt arondați.

Elevii de la CNLR vor începe școala la CeTin. Constructorul spune că am putea finaliza lucrările până la sfârșitul anului.

Elevii de la Gimnazială 1 vor începe cursurile în clase. Mi se pare potrivit să facem atunci inaugurarea. La fel la Liceul „Tudor Jarda”. La Liceul „Grigore Moisil” lucrările mai durează. 

La Liceul Tehnologic de Servicii lucrările sunt gata. Am semnat constituirea comisiei de recepție a lucrărilor”, a declarat Ioan Turc.

Întreaga sa declarație, aici:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...