13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

VIDEO – Ioan Turc: Nu dăm drumul la autobuze pe Linia Verde înainte să se poată parca pe Lupeni și Bistricioarei!

Primarul Ioan Turc a declarat în cadrul unei conferințe de presă că nu se va da drumul la autobuze pe Linia Verde înainte de se a pregăti terenul pentru ca oamenii să poată parca pe Lupeni și Bistricioarei, unde vor fi amenajate parcări.

Ioan Turc a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, că nu se va mai putea parca pe străzile Dornei și Gheorghe Șincai din momentul în care se va da drumul la Linia Verde.

Însă acest lucru nu se va întâmpla înainte de a se pregăti terenul pentru ca oamenii să poată parca pe Lupeni și Bistricioarei.

Pe Dornei și Șincai nu se va mai putea parca din momentul în care vom da drumul, dar nu înainte de a pregăti terenul pentru ca oamenii să poată parca pe Lupeni și Bistricioarei.

Prima dată asigurăm locuri de parcare și pe urmă operaționalizăm. Nu dăm drumul la autobuze fără să oferim o alternativă, chiar dacă aceasta este provizorie, atât pe Lupeni, cât și pe Bistricioarei.

Pe Lupeni lucrările vor avansa foarte repede. Pe Bistricioarei proiectul este unul mai mare, nu se va finaliza atât de curând”, a precizat primarul Bistriței.

Ioan Turc a mai precizat că parcarea de pe Lupeni va fi gata în circa 7-8 luni de zile, proiectul fiind acum în faza de documentație.

Luna viitoare punem blocaj de piatră pe Lupeni și deschidem perimetrul ca oamenii să poată parca. Se va putea parca pe un teren pe care îl avem printr-un contract cu Biserica Romano-Catolică pe strada Lupeni, dar și pe terenul pe care l-am redobândit pe strada Bistricioarei.

Acolo dăm jos punctul termic astfel încât accesul să poată fi realizat și până una-alta va fi o modalitate de rezolvare a problemei. (…) Până la 31 decembrie ne străduim să edificăm cât mai multe locuri de parcare. Doar de la 1 ianuarie 2025 vom operaționaliza liniile dedicate autobuzelor electrice”, a mai adăugat primarul Bistriței.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

 1. Autobuzele mai bine stau în garaj, nu consuma curent, nu încurcă circulația, e mai bine asa, urmează campanie electorala și sa nu supărăm mai tare oamenii, proiectul a fost făcut sa facă cineva niște bani, nu contează cât plătesc cetățenii sau ca nu au terminat la timp proiectele
  nu contează ca se fac în graba la sfârșit de perioada contractuala și de mântuială
  important sa facă bani și sa fie în funcții, chiar dacă mulți nu au pregătirea necesara în domeniul în care activeaza, primaria și alte instituții,

  oare o sa vina și în acest oraș un primar care sa fie chiar interesat de ce se întâmplă? sa facă o reforma adevărată în primărie?
  Sper sa vad niște verificări adevărate la aceste proiecte din partea unor foruri îndreptățite la nivel european
  aici toți se cunosc și sunt legați între ei, toți.
  Multa răbdare bistrițeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.