4.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Ioan Turc (PNL): Prostie nemărginită, pe banii bistrițenilor! Ca și cum ai demola o casă bună și ai face alta identică

„Prostia administrației PSD nu are limite. Zilele acestea, se lucrează de zor pe B-dul Republicii, deși drumul este bun…!”, s-a revoltat liderul PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, liberalul Ioan Turc s-a arătat revoltat şi dezamăgit de faptul că Bulevardul Republicii este din nou asfaltat.

Şi asta în condiţiile în care bulevardul „a fost reabilitat capital în 2007, împreună cu întreg traseul prin Bistrița al DN17, care mai cuprinde: Libertății, Independenței, Gării, 1 Decembrie, Calea Moldovei (6 km / sens).

În acel moment Ioan Turc era viceprimarul oraşului. Acesta a subliniat că în acel an a reuşit „includerea acestor străzi în proiectul de reabilitare al DN17 (Dej – Suceava), în condițiile în care ele erau în responsabilitatea municipiului. Rămâne cea mai mare investiție guvernamentală din Bistrița de după ‘89 (peste 6 milioane de euro).

Calitatea lucrărilor, executate de firma germană Geiger, a fost foarte bună. Să decapezi integral bulevardul și să torni un asfalt nou este ca și cum ai demola o casă bună și ai face alta identică, doar ca să nu te plictisești…”, remarcă dezamăgit liberalul Ioan Turc.

Acesta atrage atenţia şi asupra faptului că în Bistriţa încă există „drumuri impracticabile și de pământ, străzi în beznă și gospodării inundate la fiecare ploaie mai mare„.

Ioan Turc avertizează că „acest lux de a reasfalta ce era deja asfaltat este expresia unei prostii nemărginite, pe banii bistrițenilor. Câteva intervenții punctuale ar fi rezolvat problema, iar cu restul asfaltului am fi adus în prezent zeci de familii care locuiesc pe străzi desfundate…”

„PSD-ul din primărie se plânge că nu are bani dar, din 2008 și până astăzi, milioane de euro au fost tocate pe lucrări inutile sau prost făcute!”, conchide Ioan Turc care a postat şi un film care vine în sprijinul afirmaţiilor sale:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fioanturc.pnl%2Fvideos%2F751477691937975%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...