8 C
Bistrița
duminică, martie 26, 2023

Ioan Turc – PNL: Sistemul de gestionare al apelor pluviale din Bistrița este „varză”!

Astăzi, orașul Bistrița și localitățile componente au fost blocate în câteva minute de la începerea ploii. Ioan Turc (PNL) dă vina pe sistemul de gestionare a apelor pluviale și solicită sprijin din partea județelor învecinate.

Astăzi, în urma ploilor din tot județul, structura canalizărilor nu a făcut față în mai toate zonele, iar apa a inundat porțiunile de carosabil și trotuarele cu până la câteva zeci de centimetri. Traficul a fost din nou blocat și au apărut, din nou, inundații în subsolurile blocurilor și în gospodăriile oamenilor.

Ioan Turc, președintele PNL Bistrița-Năsăud, a reacționat pe pagina personală de Facebook. Acesta s-a revoltat și solicită CJSU BN să ceară ajutor de la autoritățile din județele învecinate.

Sistemul de gestionare a apelor pluviale din Bistrița este „varză „: inexistent în multe zone, subdimensionat, executat de mântuială, înfundat. Multe gospodării sunt inundate în acest moment, iar forțele locale de intervenție sunt mult depășite. Am vorbit cu oameni disperați care așteaptă un ajutor eficient și urgent. Sunt mari probleme în numeroase locuri din județ. Solicit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să ceară neîntârziat sprijin de la structurile similare din județele învecinate”, scrie Ioan Turc pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...