21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Ioan Turc: Vom avea TREI puncte de hidratare în Bistrița pe perioada verii

Temperaturile ridicate se mențin și în perioada următoare, în Bistrița. „Vom avea trei puncte de hidratare pe toată perioada verii”, a promis Ioan Turc.

La finalul lunii iunie, jumătate din județul nostru a fost sub cod roșu de caniculă. Municipalitatea a montat atunci CINCI puncte de hidratare pe raza Bistriței.

COD ROȘU de caniculă în județ! Puncte de hidratare în municipiu. Sfaturi utile:

În acest weekend, temperaturile au fost din nou extrem de ridicate. Bistrițenii au căutat puncte de hidratare, dar nu le-au găsit.

În alte județe au fost amplasate puncte de hidratare. Căldurile încă vor mai ține. Oare la noi nu se pot pune astfel de puncte de hidratare?”, au întrebat cititorii Bistrițeanul.ro.

Primarul a explicat că în weekend a existat un asemenea punct. Iar în Bistrița vom avea trei puncte de hidratare.

M-am gândit să punem trei puncte de hidratare care să existe pe toată perioada verii. În weekend a fost unul la Viișoara. Dar acum căutăm locațiile pentru cele trei puncte din Bistrița. Unul va fi la Biserica Sfânta Ana de la Big, unul în zona Decebal și mai căutăm încă o locație. Va fi tot așa, un loc intens circulat”, a promis primarul Ioan Turc.

Pe lângă cele trei puncte de hidratare ale municipalității, apă și verificări gratuite se oferă și la Policlinica MedTotal:

GRATUIT la Med Total: Punct de hidratare, măsurarea tensiuniii arteriale și verificarea glicemiei

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...