13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

GREVĂ la Glovo, din nou! Bistrițenii, lăsați cu comenzile în aer!

Bistrițenii care se bazau pe Glovo azi, au rămas cu comenzile-n aer. De la ora 08.00, curierii bistrițeni au intrat în grevă. CE îi nemulțumește:

Au curs comenzile la Glovo, astăzi, însă niciuna Nu a fost onorată. De la ora 08.00, curierii Glovo au intrat în grevă.

Aceștia sunt nemulțumiri de noile modificări aduse de firmă, dar și de faptul că odată cu lucrările din Bistrița și închiderea principalelor artere de circulație, costurile cu combustibilul sunt mult mai mari.

  • Taxele se vor dubla conform noii legi, iar bonusurile sunt din ce în ce mai mici
  • două artere importante de circulație sunt închise – Grigore Bălan și Gheorghe Șincai
  • urmează să se închidă și Bulevardul Decebal

Practic, dacă până acum rămâneai cu 30 % profit la o comanda, acum nu mai rămânem cu nimic. Înainte, la 20 de comenzi aveam 40 de lei adăugat la bonus. Acum, abia de la 52 de comenzi suntem plătiți cu 60 de lei bonus. Și trebuie să facem tot mai multe comenzi ca să mai facem ceva. Dar, la 8.20 lei cât e benzina, mai bine stăm acasă. E foarte greu să livrezi 10 – 12 ore pe căldura asta și la final de zi să vezi că toată munca îți merge pe benzină și pe taxe.

Suntem plătiți cu aceleași bonusuri ca atunci când a început Glovo pe Bistrița. Doar că acum 3 ani era 4.20 lei combustibilul. Deci…nu mai există profit  au transmis curierii Glovo din Bistrița.

Aceștia își cer scuze clienților și speră să nu fie nevoie de mai mult de două zile de grevă.

Din nou ne cerem scuze bistrițenilor care nu pot să comande. Momentan facem grevă două zile. Dacă e nevoie de mai mult, continuăm.

Înainte erau mai multe platforme, dar acum, dacă tot au vrut să fie doar ei pe orasul Bistrița, nu au decât să găsească o modalitate să plătească curierii. Altfel, rămânem uniți și nu au decât să vină spaniolii să livreze sau cei de la București!” este mesajul curierilor.

Curierii din Bistrița au mai făcut o grevă în anul 2021.

FOTO: GREVĂ la Glovo! Bistrițenii, lăsați cu comenzile-n aer!

Bistrițenii, a patra zi cu comenzile Glovo în aer! „Da’ să facă, domnule, ceva!”

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.