16.1 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Bistrițenii, a patra zi cu comenzile Glovo în aer! „Da’ să facă, domnule, ceva!”

„Dacă am văzut că nu e Glovo, am folosit altă firmă de curierat. Dar mâncarea mi-a ajuns rece. Să facă domnule ceva, că așa nu se mai poate!”, spun bistrițenii supărați. Curierii Glovo sunt a patra zi în GREVĂ.

Luni, curierii de la Glovo Bistrița au pus gențile jos și au intrat în grevă!

Aceștia erau nemulțumiți că nu le vor fi plătite cursele la fel ca înainte, unele ajungând să fie plătite chiar la jumătate.

FOTO: GREVĂ la Glovo! Bistrițenii, lăsați cu comenzile-n aer!

Dacă au văzut că cei de la Glovo sunt în grevă, bistrițenii au apelat la alte firme de curierat, pe același sistem. Dar nemulțumirile au început să curgă.

Am comandat, ca de obicei, mâncarea, dar prin cealaltă firmă de curierat care este în Bistrița. D’apoi mi-a ajuns după două ore, rece! Nu înțeleg de ce nu se rezolvă lucrurile la Glovo!”, a spus un bistrițean supărat.

Pe lângă că ne vin comenzile foarte greu, nici nu urcă la ușă. M-au pus să cobor eu după ceeea ce am comandat. Cu Glovo eram mulțumiți, dar așa e destul de nasol. Chiar aveam nevoie de serviciile lor și erau rapizi, asta îmi plăcea. Să facă, domnule, CEVA!”, a explicat o bistrițeancă.

Curierilor nu le e totuna că-și dezamăgesc clienții, dar nici nu vor „să fie călcați în picioare!”.

Ei cred că vor reuși să ne convingă să acceptăm noile condiții, amenințându-ne! Ne-au spus că vor aduce curieri din alte orașe. Păi nu va sta nimeni pe cât s-ar câștiga acum, aici, la Bistrița. Asta pentru că orașul e mic, oamenii comandă cam de la KFC și cele două Kaufland, și nu e absolut deloc rentabil să-ți pui tu mașina ta personală la bătaie. Că rămâi, la final de lună, deși lucrezi mult, cu vreo 250 de lei, aici, la noi. Păi ce e aia?!?”, s-a revoltat unul dintre curierii bistrițeni.

Au venit, de când suntem noi în grevă, alții, să preia comenzi. Dar au plecat. Pentru că da, în orașele mai mari, unde sunt mai multe restaurante și magazine care lucrează cu Glovo, e rentabil și pe noul sistem de plată. Ar trebui să adapteze sistemul de plată la fiecare zonă. Că nu sunt zonele la fel. Bun, o să spună unii că dacă folosești bicicleta, atunci îți rămân mai mulți bani. Dar când cineva comandă multe cumpărături de la Kaufland, și apoi să le mai urce și până la etajul patru, nu e chiar așa ușor. Și să o și faci constant. Deci ar trebui regândit!”, a propus un curier Glovo Bistrița.

E inacceptabil să nu vină cu soluții, ci numai cu amenințări. În alte zone din Europa, grevele la Glovo au durat maxim 4 ore. Ei cred că oarecum dacă suntem dintr-un orășel mic, ne pot închide gura. Ne pare rău pentru clienții pe care îi lăsăm acum fără serviciul nostru. Noi vrem să ne întoarcem cât de repede înapoi, dar până nu se găsește o cale de mijloc, nu ne putem lăsa călcați în picioare!”, au spus curierii.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Bravo. Nu cedați. E bătăie de joc. 100lei săptămânal pentru contract plus comision 10% ..la final lucri sa îți iei 2 pâini de la kaufland ..

  2. Eu lucrez cu maşina în Bucureşti şi vă garantez că în ziua în care se inplementează sistemul ăsta mă orientez către altceva. Deja nu e grozav. Rămân cu aproximativ 2800 de lei cu muncă la 8 ore 6 zile pe săptãmână. Mai repede mă angajez undeva… Şi nu mai rup maşina. Are si maşina nevoie de un ulei, plăcuțe, electromotor suspensii… le rupi pe toate la glovo. Nu se merita sa repari ceva din 2800 de lei. Când or sa scada cu 30-40% :))) nu vad ce să mai caut. Cel puțin cu maşina. Deja mă plimb mult pe benzina mea. Cu sistemul ăsta o să iau mai puțini bani si o sa plătesc mai multă benzină. Nu mulțumesc.
    Îmi pare rău de oamenii care sau băgat la ei. Îşi fac treaba superb şi glovo le arată recunoştința cu tot felu de sisteme din care câştigi tot mai puțin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!