20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Ionuț Simionca, parte din noua conducere a Partidului Mișcarea Populară, alături de Eugen Tomac

Liderul PMP Bistrița-Năsăud a fost ales astăzi secretar general al formațiunii politice, în urma unui congres extraordinar. Acesta va face echipa cu noul președinte, Eugen Tomac.

Bistrițeanul Ionuț Simionca este oficial noul secretar general al Partidului Mișcarea Populară. Acesta a fost ales în cadrul Congresului Extraordinar, care a avut loc astăzi. Anunțul a fost făcut chiar de către el, pe pagina sa de Facebook.

„Le mulțumesc din suflet colegilor mei care m-au ales astăzi, la Congresul Extraordinar al Partidului Mișcarea Populară, în funcția de secretar general”, a postat Simionca pe Facebook.

Acesta va face echipă cu noul președinte al partidului Eugen Tomac. Ionuț Simionca a îndeplinit și până acum această funcție, însă doar ca interimar. Despre planurile pentru perioada următoare, liderul PMP BN a precizat că trebuie să reconstruiasă și să se reinventeze ca partid.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: