16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

VIDEO: Râsul păcălit de vulpe-n Munții Rodnei

Povestea ”Ursul păcălit de vulpe” a fost rescrisă în Munții Rodnei. De această dată, vulpea păcălește un…râs.

Toată lumea cunoaște povestea „Ursul păcălit de vulpe”. Zilele trecute însă a fost ”rescrisă” o nouă variantă, după o întâmplare din Munții Rodnei.

Mai exact, camerele de supraveghere din Parcul Național Munții Rodnei au surprins ceva ..neobișnuit. În cadru apare un râs, iar în spatele lui, o vulpe. Râsul dispare dinc adru, urmat de la distanță de vulpe. Aceasta din urmă reapare în cadru cu…prada în gură.

Din activitățile nocturne ale speciilor de animale – râs (Lynx lynx) și vulpe (Vulpes vulpes) surprinse de camera video cu senzori de mișcare de pe raza Parcului Național Munții Rodnei și a Siturilor Natura 2000 ROSCI0125 Munții Rodnei și ROSPA0085 Munții Rodnei.

P.S. Râsul vânează și vulpea trișează” scriu cei de la Romsilva pe pagina de Facebook a parcului.

 

 

Sursă video- Facebook Parcul Național Munții Rodnei

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: