8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Ionuț Simionca (PMP): Dăncilă trebuie să plece acasă!

Deputatul bistrițean Ionuț Simionca (PMP) a cerut astăzi în cadrul unei conferințe de presă demisia prim-ministrului Viorica Dăncilă. Declarația vine la câteva ore după ce președintele Klaus Iohannis a spus și el același lucru în spațiul public. Totuși, Simionca este dezamăgit pe Președintele României.

Ionuț Simionca nu crede în Viorica Dăncilă și îi cere public demisia. Spune că ea nu poate reprezenta Guvernul României, nefiind pregătită pentru această funcție:

„Singura predictibilitate e că tot la 6 luni se schimbă Guvernul. Mai avem încă două luni și terminăm și cu Viorica Dăncilă, vedem și cine va fi noul prim-ministru. O cer azi și am cerut-o și de la tribuna Parlamentului, demisia doamnei Dăncilă. Trebuie să plece acasă. E incompatibilă. Ea nu poate să conducă Guvernul României până în 20-20 pentru că nu a demonstrat nimic în aceste patru luni de guvernare”.

Președintele României, Klaus Iohannis, a cerut și el demisia prim-ministrului astăzi în jurul orei 11, însă Ionuț Simionca spune că e puțin cam tardiv pentru asemenea reacții: „Președintele a avut de două ori ocazia să pună un prim-ministru după dorința domniei sale. De două ori a acceptat oameni incompetenți. Vorbim despre Guvernul Tudose și Guvernul Dăncilă. De două ori a acceptat propunerea PSD, când el avea forța să nu primească acele propuneri și să numească un prim-ministru la dorința domniei sale. E puțin tardiv să vii să spui că îi retragi sprijinul. Ce sprijin? Sprijinul doamnei Dăncilă vine din Parlament. (…) Acum e o formă de a ieși public să spui că ești nemulțumit de un prim-ministru. Dar, la urma urmei, PSD poate să îi retragă sprijinul”.

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud a subliniat că cel mai normal lucru în această situație este demisia prim-ministrului Viorica Dăncilă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.