25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Un mascat de la Poliție a fost „atacat” de un bărbat cu lichid fierbinte, în timpul unor percheziții

Doi mascați au avut parte de o percheziție cu surprize noaptea trecută. Unul dintre ei a fost lovit cu un obiect în cap, iar altul a fost stropit cu un lichid fierbinte. Din fericire, agenții de la Acțiuni Speciale sunt în afara oricărui pericol.

Neobișnuitul incident a avut loc în timpul unei percheziții domiciliare. Cei doi mascați s-au trezit atacați de cei doi bărbați care se aflau în locuința percheziționată.

Unul a fost lovit cu un obiect în cap, iar altul a fost stropit cu un lichid fierbinte, care i-a provocat arsuri în zona gâtului și a urechii. Cazul a fost preluat de Parchet, iar cei doi bărbați sunt cercetați pentru ultraj.

„Doi polițiști au fost agresați, în contextul efectuării unor percheziții domiciliare, de către doi bărbați care se aflau în locuința respectivă. Unul dintre aceștia a aruncat cu lichid fiebinte, provocând arsuri în zona gâtului și a urechii, iar celălalt a fost lovit cu un obiect în zona capului. Cei doi polițiști se află în afara oricărui pericol”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cei doi bărbați sunt braconieri, iar polițiștii au confiscat carne și trofee din locuință. Aceștia vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

Agenții de la Acțiuni Speciale au primit îngrijiri medicale, însă nu s-a impus internarea.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...