5 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

Ionuț Simionca (PMP): Mai multă siguranță în viața bistrițenilor!

„Fiecare pas făcut în această direcție este extrem de important, fiindcă ajută la salvarea de vieți omenești. Până la urmă, vocea mea a fost auzită, iar acest fapt va aduce mai multă siguranță în viața bistrițenilor pe care îi reprezint în Parlament”, a punctat deputatul PMP Ionuț Simionca.

M-am bucurat să aud că județul Bistrița-Năsăud va primi, până la sfârșitul anului viitor, 28 de ambulanțe. Aș fi vrut să fie mai multe și să ajungă la noi mai repede, dar orice pas făcut în această direcție este extrem de important fiindcă ajută la salvarea de vieți omenești”, a comentat deputatul PMP Ionuț Simionca, referindu-se la un program de înnoire a parcului auto pentru care a militat de mult timp.

Știind că avem puține ambulanțe în județ și că majoritatea sunt uzate moral, am avut discuții cu toți miniștri sănătății în ultimii doi ani, iar la dezbaterea bugetului pe 2018 am cerut guvernului să aloce câte o autosanitară de intervenție pentru fiecare comună din Bistrița-Năsăud. Am avut o mulțime de întâlniri cu oficiali, declarații, interpelări, emisiuni, articole prin care am încercat să sensibilizez autoritățile cu privire la nevoia de a avea ambulanțe pentru prim-ajutor. Până la urmă, vocea mea a fost auzită, iar acest fapt va aduce mai multă siguranță în viața celor pe care îi reprezint în Parlament”, a conchis deputatul. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.