8.5 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Ionuț Simionca (PMP): Mai multă siguranță în viața bistrițenilor!

„Fiecare pas făcut în această direcție este extrem de important, fiindcă ajută la salvarea de vieți omenești. Până la urmă, vocea mea a fost auzită, iar acest fapt va aduce mai multă siguranță în viața bistrițenilor pe care îi reprezint în Parlament”, a punctat deputatul PMP Ionuț Simionca.

M-am bucurat să aud că județul Bistrița-Năsăud va primi, până la sfârșitul anului viitor, 28 de ambulanțe. Aș fi vrut să fie mai multe și să ajungă la noi mai repede, dar orice pas făcut în această direcție este extrem de important fiindcă ajută la salvarea de vieți omenești”, a comentat deputatul PMP Ionuț Simionca, referindu-se la un program de înnoire a parcului auto pentru care a militat de mult timp.

Știind că avem puține ambulanțe în județ și că majoritatea sunt uzate moral, am avut discuții cu toți miniștri sănătății în ultimii doi ani, iar la dezbaterea bugetului pe 2018 am cerut guvernului să aloce câte o autosanitară de intervenție pentru fiecare comună din Bistrița-Năsăud. Am avut o mulțime de întâlniri cu oficiali, declarații, interpelări, emisiuni, articole prin care am încercat să sensibilizez autoritățile cu privire la nevoia de a avea ambulanțe pentru prim-ajutor. Până la urmă, vocea mea a fost auzită, iar acest fapt va aduce mai multă siguranță în viața celor pe care îi reprezint în Parlament”, a conchis deputatul. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: