16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Ionuț Simionca (PMP): „Se pare că Dacian Cioloș nu e tocmai sincer… Păcat…”

„Se pare că domnul Dacian Cioloș nu e tocmai sincer… Oameni noi în politică copiază modele vechi. Păcat…”, a remarcat deputatul PMP Ionuț Simionca, referindu-se la atitudinea fostului prim-ministru care a cerut revenirea la două tururi de scrutin pentru alegerea primarului, dar a scos din programul său de guvernare exact acest obiectiv, anunțat anterior cu mare fast.

Conducerea PMP din care face parte și deputatul bistrițean Ionuț Simionca a comentat astăzi „neseriozitatea” fostului premier Dacian Cioloș, subliinind că „tot mai mulți politicieni se raliază campaniei PMP, lansată în urmă cu patru luni, privind revenirea la alegea primarilor în două tururi. Ne amuză însă neseriozitatea lui Dacian Cioloș, care cerea revenirea la două tururi, dar a scos din programul său de guvernare, de frica PSD, exact acest obiectiv anunțat anterior cu mare fast. De asemenea, spre o informare corectă a opiniei publice, menționez faptul că domnul Cioloș, în calitate de premier, nu a susținut proiectul privind revenirea la două tururi depus de PMP în 2015…”:

Revenirea la două tururi de scrutin pentru alegerea primarului este esențială, consideră cei din conducerea PMP, convinși că „doar așa putem scăpa de baronimea locală care transformă primăriile în moșii bune doar pentru a mulge din banii publici. În rest, suntem de acord că este nevoie de cât mai mulți oameni noi în politică, pentru că doar așa poate fi învins PSD-ul”, au comentat liderii PMP.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...