16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Ionuț Simionca (PMP): „Se pare că Dacian Cioloș nu e tocmai sincer… Păcat…”

„Se pare că domnul Dacian Cioloș nu e tocmai sincer… Oameni noi în politică copiază modele vechi. Păcat…”, a remarcat deputatul PMP Ionuț Simionca, referindu-se la atitudinea fostului prim-ministru care a cerut revenirea la două tururi de scrutin pentru alegerea primarului, dar a scos din programul său de guvernare exact acest obiectiv, anunțat anterior cu mare fast.

Conducerea PMP din care face parte și deputatul bistrițean Ionuț Simionca a comentat astăzi „neseriozitatea” fostului premier Dacian Cioloș, subliinind că „tot mai mulți politicieni se raliază campaniei PMP, lansată în urmă cu patru luni, privind revenirea la alegea primarilor în două tururi. Ne amuză însă neseriozitatea lui Dacian Cioloș, care cerea revenirea la două tururi, dar a scos din programul său de guvernare, de frica PSD, exact acest obiectiv anunțat anterior cu mare fast. De asemenea, spre o informare corectă a opiniei publice, menționez faptul că domnul Cioloș, în calitate de premier, nu a susținut proiectul privind revenirea la două tururi depus de PMP în 2015…”:

Revenirea la două tururi de scrutin pentru alegerea primarului este esențială, consideră cei din conducerea PMP, convinși că „doar așa putem scăpa de baronimea locală care transformă primăriile în moșii bune doar pentru a mulge din banii publici. În rest, suntem de acord că este nevoie de cât mai mulți oameni noi în politică, pentru că doar așa poate fi învins PSD-ul”, au comentat liderii PMP.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.