12.4 C
Bistrița
joi, septembrie 29, 2022

ÎPS Andrei Andreicuț și Ioan Repede, printre cei șapte propuși pentru titlul de „cetățeni de onoare ai județului”

Șapte persoane sunt propuse pentru a primi titlul de „cetățeni de onoare ai județului nostru”. Printre aceștia se află și ÎPS Andrei Andreicuț și directorul Rombat, Ioan Repede. CINE mai apare pe listă:

Atât Primăria Bistrița cât și Consiliul Județean oferă titluri de cetățeni de onoare, ai municipiului, implicit ai județului.

În ședința de Consiliu Județean de mâine, se va vota acordarea, sau nu, a titlurilor de „Cetățean de onoare al județului” unui număr de șapte persoane.

DR. Ioan Aurel Pop

Se dorește acordarea titlului de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Bistriţa-Năsăud” domnului Prof. Univ. Dr. IOAN-AUREL POP, rector al Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Președinte al Academiei Române, în semn de înaltă apreciere a contribuţiei la cunoaşterea şi promovarea istoriei poporului român în cultura universală.

ÎPS Andrei Andreicuț

Consilierii Județeni vor vota acordarea titlului de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Bistriţa-Năsăud” Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit ANDREI ANDREICUȚ, în semn de înaltă consideraţie şi apreciere a excepționalei activități misionare și sociale desfășurate în rândul credincioșilor din județul Bistrița-Năsăud.

General Maior (rez) Ioan Manici

Titlul de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Bistriţa-Năsăud” îi va fi acordat domnului General-maior (rz.) doctor IOAN MANICI, în semn de înaltă apreciere și recunoaștere a meritelor profesionale și pentru modul ireproșabil de îndeplinire a misiunilor în serviciul Armatei Române.

Liviu Petru Zăpârțan

Se dorește acordarea titlului de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Bistriţa-Năsăud” domnului Prof. Univ. Dr. LIVIU PETRU ZĂPÎRȚAN, ca o recunoaştere a întregii activităţi didactice şi ştiinţifice şi pentru promovarea judeţului Bistriţa-Năsăud şi a României în lume.

Ioan Repede, director Rombat

Se va vota acordarea titlului de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Bistriţa-Năsăud” domnului IOAN REPEDE, pentru aportul adus la dezvoltarea economică a judeţului Bistriţa-Năsăud, prin crearea de noi locuri de muncă şi realizarea unor proiecte sociale.

Ștefan Vasile Dărăbuș

Consiliul Județean a hotărât să îl pună și pe Ștefan Vasile Dărăbuș pe lista celor nominalizați pentru un astfel de titlu. Motivul? Contribuția deosebită la dezvoltarea serviciilor de îngrijire și protecție a copiilor lipsiți temporar sau definitiv de ocrotirea părinților, prin construirea a 5 Case de tip familial în județul Bistrița-Năsăud.

Cristian Bodnar

Ultima mențiune din acest an, pentru acest titlu, este cea a lui Cristian Bodnar. Acesta este propus datorită activității de cercetare în domeniul IT la Universitatea Cambridge din Regatul Unit al Marii Britanii și câștigarea Premiului „Undergraduate Awards in Computer Science”.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...