1.1 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Frasinul SRL: Drept la replică

Referitor la materialele apărute în presa locală și națională prin care s-a încercat deteriorarea imaginii societății FRASINUL SRL vă cominicăm următoarele :

Referitor la tocarea unor bușteni slab calitativi, resturi din exploatare, capete, crengi în zona „LALA’’, vă transmitem, așa cum am pus la dispoziție mass-mediei, și actele pentru acea livrare de tocătură, conform cărora SC FRASINUL SRL a închiriat tocătorul firmei SC TUC BAGIU SRL, iar proveniența masei lemnoase este strict responsabilitatea firmei SC TUC BAGIU SRL, lucru stipulat clar și explicit în contractul încheiat între părți. 

O altă informație eronată publicată în presa scrisă și audio-video, printr-o afirmație preluată de la ONG –uri este aceea că se exploatează în PARCURILE NAȚIONALE, total fals întrucât se exploatează în zona, „tampon’’ Parcurilor, lucru PERMIS de legislația în vigoare care prevede clar că sunt sunt permise lucrări de îngrijire, de exploatare a arborilor uscați, rărituri, care sunt aprobate de administrația parcurilor prin AVIZ de exploatare în zona tampon și care sunt benefice pentru pădure.

Compania SC FRASINUL SRL NU a fost niciodată implicată în activități de exploatare forestieră ilegale pentru că face parte din POLITICA FIRMEI. Așadar, ne dezasociem de orice activitate care nu se supune legii din România și Uniunea Europeană. Activăm pe piața din România din anul 1999 și nu am avut niciodată probleme în activitatea desfășurată.

Cu deosebită consideraţie,
Responsabil activitatea forestieră,
Florin Nacu

Foto – Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...