12 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

iReport Bistrița – aplicația mobilă care permite cetățenilor cu spirit civic să transmită Primăriei diverse incidente și sesizări

Bistrițenii cu spirit civic care vor să facă o reclamație sau o sesizare sunt invitați să utilizeze cu încredere aplicația iReport Bistrița. Aceasta poate fi descărcată de pe Magazin Play.

Aplicația iReport Bistrița este la dispoziția cetățenilor din oraș încă din luna iulie. Face parte din pachetul de aplicații online ale portalului Web și nu presupune costuri de administrare, explicau cei de la Primăria Bistrița, în momentul lansării.

Bistrițenii sunt încurajați așadar să o folosească și să-și transmită sesizările sau petițiile online. Funcționează în toate domeniile de competență ale Primăriei și se dorește a fi noua platformă de comunicare cu cetățenii.

Ce reclamații se pot face pe iReport Bistrița

Aplicația permite transmiterea direct de pe dispozitivul mobil (telefon sau tabletă) a unor probleme punctuale, din diferite zone ale orașului.

Aceste probleme pot fi gropi în asfalt, resturi menajere sau moloz aruncate la întâmplare. Se pot semnaliza și diversele disfuncționalități în iluminatul public sau al semafoarelor. Puteți să semnalizați pe aplicația iReport Bistrița coșurile de gunoi sau mobilier urban vandalizate, dar și vehicule abandonate.

Sesizările transmise vor fi însoțite de o fotografie. Cei din Primăria Bistrița au nevoie și de o descriere succintă a problemei și localizarea GPS sau adresa. Reclamnții oferă astfel autorităților locale o mână de ajutor în plus la identificarea exactă a locației incidentelor. 

Tot pe aplicația iReport Bistrița se pot vota și cele mai frumoase grădini / balcoane cu flori din oraș. Cei care doresc să participe la concursul Bistrița Verde trebuie doar să-și descarce aplicația iReport din App Store sau Magazin Play.

Apoi, după ce își vor face un cont, bistrițenii au de accesat secțiunea „Consultare publică”: 

Municipalitatea își promovează aplicația iReport punând acolo opțiunea de vot pentru concursul Bistrița Verde!

Funcționalitățile aplicației „iReport Bistrița” sunt prezentate pe portalul Primăriei municipiului Bistrița la secțiunea „Servicii online

Aplicația poate fi descărcată prin intermediul Magazin Play – Android (AICI) sau App Store – Apple – AICI.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. La mine merge si pe Huawei …..Problema e ca e degeaba…Am facut o sesizare, mi-au transmis ca s-a rezolvat, si cand colo nu s-a rezolvat deloc…. Au mintit asa cu tupeu nerusinat….Tipic primariei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...