18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Legendarii Iris și Compact vin la Bistrița în 17 mai! S-au pus biletele în vânzare:

Soho Music Hall a pregătit un eveniment cu totul special pentru bistrițeni, în data de 17 mai: concert LIVE IRIS cu Cristi Minculescu, Valter&Boro și COMPACT cu Paul Ciuci! Spectacolul va avea loc la Sala Polivalentă (strada Vasile Conta nr.1 – din parc), de la ora 19:30. De unde puteți cumpăra bilete:

Soho Music Hall prezintă un eveniment special pentru bistrițeni. Facem tot ce putem să aducem oraşului un aport cultural pozitiv şi suntem foarte încântați să anunțăm că pe data de 17 mai 2024 la Sala Polivalentă Bistrița (strada Vasile Conta nr.1- din parc) vor concerta legendarii: 

IRIS cu Cristi Minculescu, Valter&Boro

COMPACT cu Paul Ciuci

Vă aşteptăm cu mare drag la acest eveniment special să cântâm împreună piese ca: „Vis pierdut”, „Floare de Iris”, „De vei pleca”, „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Un Alt Început” şi multe altele”, anunță organizatorii.

Acces: 18:30
Locație: Sala Polivalentă Bistrița (cea veche) – strada Vasile Conta nr.1

Locurile vor fi disponibile doar pe scaune, pe categorii, în funcție de amplasament.

Biletele pot fi cumpărate de AICI.

IRIS Cristi Minculescu, Valter&Boro

IRIS CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO
Componență: Cristi Minculescu (voce) din 1980
Doru Borobeică (chitară bass) din 1984
Valter Popa (chitară) din 1986

Mihai Dumitrescu (tobe) din 2017Când spui Iris Cristi Minculescu, Valter Popa & Boro ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo altă prezentare. Lor li s-a alăturat în 2017, providențial, Mihai Dumitrescu, la tobe. E suficient să auzi Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar și începi deja să fredonezi aceste melodii ce ne-au fost tuturor imn și care vor continua să fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus.

COMPACT cu Paul Ciuci

Trupa Compact a luat fiinţă în 1977, la Cluj, însă a intrat în atenţia publicului abia în 1981, an în care şi-a găsit identitatea muzicală datorită cooptării lui Paul Ciuci – solist, chitarist şi compozitor. A fost un început de drum, compoziţiile lui Paul Ciuci s-au făcut remarcate rapid datorită stilului deosebit şi timbrului său aparte, iar în scurt timp, Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute şi iubite formaţii rock din România.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?