18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Miercuri, 17 aprilie, se colectează pubela galbenă în Bistrița și localitățile componente, cu excepția de Cartierului Unirea

Miercuri, 17 APRILIE 2024, este data la care se colectează PUBELA GALBENĂ pentru deșeuri reciclabile din plastic / metal, în Bistrița și în localitățile componente, CU EXCEPȚIA Cartierului UNIREA!

IMPORTANT! În Cartier Unirea pubela galbenă se va colecta miercuri 24 aprilie 2024! S-a făcut această modificare în programul de colectare pentru a îmbunătăți serviciile de colectare a deșeurilor reciclabile!

Cartierul Unirea începe de la străzile Agrișului – Zmeurei – Strugurașului – Izvorul Rece – Ulmului – Valea Rusului – Emil Rebreanu.

Vă recomandăm să scoateți din timp pubela galbenă în fața porții – cu o seară înainte sau dimineața foarte devreme.

Este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă. 

Operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 17 aprilie 2024  și acești recipienți odată cu pubela galbenă.

Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă). Operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal.

Totodată, vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie. 

NU amestecați deșeurile reciclabile între ele, fiecare fracție de deșeuri reciclabile având programul ei de colectare”, transmite ADI Deșeuri BN.

Calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din Bistrița-Năsăud, este disăponibil pe www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Poi, in aceasta miercuri , am scos pubela in fata portii, inca cu o zi inainte ( din 16 aprilie ) si nu a luat-o/golit-o nimeni… desi nu am pus in tomberon, decat fix deseurile reciclabile indicate . Care sa fi fost cauza neridicarii… pentru ca si in ” graficul distribuit „… scrie exact data de 17 aprilie, pentru tomberonul galben … si l-am lasat in fata portii si joi…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!