18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Locale2024 – Leșu – Sorin Avram (PNL) vrea un nou mandat! Îi suflă în ceafă fostul primar Ioan Pop (PSD)

Actualul primar de la Leșu Sorin Avram (PNL) mai vrea un mandat în fruntea comunei. Ioan Pop (PSD) își încearcă norocul pe lista social-democraților, după ce a pierdut primăria în urma alegerilor din 2020.

Sorin Avram, actualul primar de la Leșu, se pregătește de încă un mandat în fruntea comunei. Acesta este la primul mandat și va candida tot pe listele PNL, alături de care a pus mâna pe primărie în 2020. Și în Consiliul Local se bucură de o majoritate confortabilă, având 7 consilieri de partea sa.

„Din păcate, infrastructura e destul de slăbuță la noi, în materie de drumuri comunale. Trebuie să finalizăm capelele, cadastrul și drumurile, acestea sunt principalele. Mai e grădinița de finalizat. Am rămas în urmă față de alte comune, dar speram să avansăm”, a declarat Sorin Avram, pentru Bistrițeanul.ro.

Primăria Leșu este dorită și de Ioan Pop, fostul primar, care va candida din partea PSD. Acesta a fost primar în perioada 2012-2020, iar la ultimele alegeri a pierdut  Primăria Leșu.

„M-au chemat oamenii înapoi. Sunt nemulțumiri față de actuala conducere. Comuna Leșu are mare nevoie să fie din nou pe drumul dezvoltăriiși nu mai este timp de pierdut. Leșu are nevoie de o administrație eficientă, pentru că în ziua de astăzi doar dacă nu vrei, nu obții finanțări pentru proiecte”, a declarat Ioan Pop.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!