11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

ISU BN a inspectat Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Secția COVID-19 ATI este una sigură

Un echipaj specializat din cadrul Detașamentului de Pompieri din Bistrița a inspectat, coordonat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, secția COVID-19 ATI a Spitalului Județean.

Conform ISU BN, echipajul de pompieri a constatat faptul că secția unde sunt internate persoanele infectate cu Coronavirus, aflate în stare gravă, este în perfectă siguranță și în conformitate cu reglementările în vigoare pentru prevenirea incendiilor sau ale altor incidente.

În urma controlului, au fost constatate următoarele:

  • personalul de la locul de muncă, din tura de serviciu de la ora controlului, cunoaște modul de asigurare a primei intervenții, în caz unei situații de urgență
  • sistemele de avertizare specifice sunt funcționale ( instalațiile de semnalizare detecție și alarmare la incendiu, precum și detectoarele fixe de oxigen)
  •  încăperile (saloanele) unde există aparatură specifică sunt aerisite constant, pentru a se menține nivelul de oxigen în limitele normale, măsură necesară în vederea înlăturării riscului producerii unei deflagrații/incendiu

Pompierii militari bistrițeni asigură în permanență misiuni de prevenire a situațiilor de urgență provocate de incendii în unitățile sanitare din zona de competență, conform ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?