21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

ITM cercetează moartea suspectă a bărbatului din Rodna. Accidentul s-ar fi petrecut în timpul serviciului

Inspectoratul de Muncă Teritorial a început o anchetă în cazul bărbatului din Rodna, care și-a pierdut ieri viața, la locul de muncă. Acesta a ajuns cu auto-camionul pe care îl conducea într-un șanț de pe marginea drumuluui.

Ieri a avut loc un accident pe Valea Anieșului. Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a pierdut lupta cu viața, după zeci de minute de resuscitare. Bărbatul se afla în timpul programului de lucru, în momentul producerii accidentului.

Autocamionul pe care îl conducea bărbatul în vârstă de 48 de ani a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului forestier. În urma impactului șoferul a fost grav rănit, iar echipajul SMURD ajuns primul l-a fața locului a găsit bărbatul în stare inconștientă. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI. 

Pentru familia acestuia a fost un șoc, membri familiei au ajuns la fața locului, însă a fost prea târziu. A rămas în urma bărbatului o familie care acum a pierdut cel mai mare sprijin. Soția și cele trei fete pe care le aveau împreună așteaptă să afle cu exactitate cauza decesului.

Având în vedere faptul că accidentul a avut loc în timpul serviciului, ITM a început o anchetă, urmând ca în perioada imediat următoare să stabilească cine se face răspunzător pentru acest tragic eveniment.

Gina BONTAȘ 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...