12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 25, 2022

Jaf ca în filme: Hoții i-au furat 500.000 euro unui șef de la ANAF

A ieșit la iveală filmul unui jaf ca în filmele de acțiune! „Pățitul” a fost tocmai un șef al Fiscului, aflat în vacanță, în Thailanda. Hoții l-au ușurat de 500.000 euro – ținuți la păstrare într-un seif care cântărea aproape o tonă.

S-a întâmplat în Caraş-Severin. Un șef al Fiscului a fost prădat în timp ce era în vacanță în Thailanda

Potrivit DC News.ro, bărbatul era cunoscut în oraș ca având bani mulți ascunși acasă, într-un seif. O grupare de hoți a aflat pontul și a trecut la acțiune.

Întreaga poveste a ieșit recent la iveală atunci când hoții au fost condamnați, în primă instanță, de Tribunalul Timiș.

Hoțul care a planificat totul a acționat atunci când fostul șef al Fiscului din Oțelul Roșu a plecat în vacanță,

Documentele instanței arată că hoțul a reușit să intre în locuința bărbatului de unde a plecat inițial cu aproximativ 4.000 de euro, 150 grame de bijuterii aur și cheile a două autoturisme de lux.

Hoțul a revenit însă a doua seară, însoțit de niște prieteni. Au furat seiful în care se aflau mai bine de 500 de mii de euro și l-ar fi încărcat într-un microbuz. Pentru asta, s-au folosit de mai multe cauciucuri găsite în garaj şi de răngi. În timp ce încărcau însă seiful, mânerul acestuia s-a rupt. Polițiștii l-au găsit ulterior la faţa locului.

Totul se întâmpla în decembrie 2012 – ianuarie 2013, pe când fostul șef la Fiscului era în vacanță în Thailanda,

La începutul lunii august, au venit și deciziile acordate în primă instanță de judecători. Toți cei care au pus la cale jaful s-au ales cu pedepse cuprinse între 2 ani și 19 ani de închisoare. Întreaga poveste – AICI.

Foto @ DCNews.ro

ARTICOLE SIMILARE

9 COMENTARII

  1. D-nul Lupsac la vârsta de 20 de ani ocupa un post de conducere în compartimentul contabilitate la Uzina din Otelu Roșu având în subordine in jur de 25 subalterni fiind șef de promoție,începe prin a-si infiinta câteva firme și devine un om de afaceri important în județ.D-nul Lupsac a avut o situație financiara foarte bună înainte de a veni în postul de conducere a Finanțelor fapt ce s-a putut verifica prin Declarația de avere depusa.Eu personal am avut probleme și am apelat la d-nul Lupsac și am fost ajutat ,nu cred ca a existat cineva care sa vina la fisc si sa nu fi obținut o vorba buna,un ajutor din partea d-nului.A fost un om capabil și echilibrat ptr funcția deținută.Toata stima ptr dansul.Va respect și mii de mulțumiri.

    • Si cum a castigat cei 500000 de euro,pe langa celelalte bunuri nenominalizate? Prostia este nemasurata la cei care cred astfel de oameni care daca te-a ajutat cu ceva , pentru care sigur nu a dat nimic din buzunar si prin natura serviciului trebuia sa-ti dea sfatul respectiv devine ,,cinstit”si bun MARE E GRADINA TA DOAMNE SI PLINA DE PROSTI.

  2. Ooooo…. da BINE AU FACUT ! Pe p… i-au venit … asa s-au si dus ! FOARTE BINE ! FELICITARI FAPTASILOR ! Fiti siguri ca n-a trudit din greu ptr ei . No vedeti (?) … de la astia trebuie furat nu de la toti nimurugii si sarantocii neamului … ! Bravo lor ! Io sa fiu politzai… n-as misca nici un deget sa-i gasesc…

  3. Intr-un comentariu anterior, se spune ca acest domn de la Fisc a avut mai multe firme și ca de acolo provin banii. Eu as fi curioasa, ce fel de firme, firme care lucrau cu statul … adică a furat legal , așa cum se fura in țara noastră de 30 de ani. Îmi pare rău ca i-a prins pe așa zișii hoți, eu nu i-as numi hoți , sper sa nu facă atâția ani de închisoare. Interesant ca pe astia care fura banii țării, bani plătiți de români din taxe și impozite, nu-i mai prinde nimeni. Sper sa stea așa zișii hoți cât mai puțin închiși , dacă se poate deloc. Îmi pare rău ca au fost prinsi, in astfel de ,, jafuri” se numesc curajoși și corecți , nu hoți .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...