-2.6 C
Bistrița
duminică, ianuarie 23, 2022

JAF la o sală de jocuri din Bistrița! Un individ a amenințat operatorul cu cuțitul, după care s-a făcut nevăzut cu o sumă importantă de bani

În această dimineață a avut loc un jaf la o sală de jocuri din Bistrița, din zona BIG. Se pare că operatorul sălii a fost amenințat cu un cuțit de un individ, care s-a făcut mai apoi nevăzut cu o sumă importantă de bani. Cât a dispărut:

Jaful a avut loc astăzi, în jurul orei 09:30, la o sală de jocuri din zona BIG. În local a întrat un individ, care a amenințat cu cuțitul operatorul sălii și l-a determinat să îi dea toți banii din casă.

Individul ar fi fugit cu 10.000 de lei. La această oră, bărbatul încă este căutat de către polițiști.

„Azi 3 octombrie a.c. în jurul orelor 09.30 am fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la o sală de jocuri de noroc de pe raza mun. Bistrița, un bărbat ar fi amenințat  cu un cuțit operatorul sălii și ar fi sustras o sumă de bani din casa de marcat. Polițiștii  au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată și efectuează cercetări pentru identificarea autorului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: