16.1 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Joi se inaugurează OK SHOPPING CENTER – cel mai nou centru comercial din Bistrița! Reduceri între 15 şi 75%, la deschidere

OK SHOPPING CENTER, cel mai nou centru comercial din Bistrița, va fi inaugurat joi, 28 martie, de la ora 11:00. Conceput în două etape de dezvoltare, acesta îşi deschide porţile pentru magazinele de la parter. În ziua deschiderii, magazinele vor oferi reduceri între 15 şi 75%, exclusiv în OK SHOPPING CENTER.

OK SHOPPING CENTER, cel mai nou centru comercial din Bistrița, va fi inaugurat joi, 28 martie, de la ora 11:00.

Conceput în două etape de dezvoltare, OK SHOPPING CENTER îşi deschide porţile pentru magazinele de la parter, închiriate în proporţie de 100% încă din faze incipiente ale lucrărilor.

Etapa a doua presupune amenajarea etajului cu spaţii destinate preponderent serviciilor şi va fi demarată după inaugurare.

OK SHOPPING CENTER reprezintă cea mai importantă investiţie din portofoliul Consult Imobil şi este un proiect construit de bistriţeni pentru bistriţeni.

Peste 40 firme din judeţ şi-au adus aportul la realizarea lucrărilor, fiind, astfel, un produs care îşi are rădăcinile în inima comunităţii locale”, au precizat reprezentanții centrului comercial.

Acesta este situat lângă Dedeman și la final va avea o varietate de magazine, servicii, destinații sportive, spații de recreere și peste 600 de locuri de parcare.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!