12 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

L-a furat pe un bistrițean de aproape 89.000 de euro, promițând să-i facă o casă!

Un bistrițean a vrut să-și facă o casă pe structură metalică. Constructorul din Galați i-a cerut aproape 89.000 de euro și l-a lăsat cu ochii-n soare. Infractorul a fost reținut.

Un bistrițean ce visa la o casă modernă a rămas fără bani și cu ochii în soare. Acesta a contractat un constructor din județul Galați. De la 15.000 de euro, manopera a ajuns la aproape 89.000 de euro. Iar bistrițeanul a rămas cu ochii în soare.

Gălățeanul a fost prins și reținut.

”La data de 9 decembrie a.c., polițiștii au dispus reținerea unui bărbat 59 de ani din Ivești județul Galați. Acesta e bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

La începutul lunii august, anul acesta, la Poliţia Municipiului Bistriţa a fost înregistrată plângerea unui bărbat, victimă a infracțiunii de înșelăciune.

Acesta a adus la cunoștința polițiștilor faptul că ar fi contractat un bărbat de 59 de ani din Ivești, județul Galați. Acesta s-ar fi angajat să efectueze construcția unei case modulare pe structură metalică cu suma de 15.000 de euro. Casa trebuia construită în localitatea Archiud.

Ulterior, gălățeanul ar fi solicitat și obținut de la bărbatul din Archiud, suma de 88.700 de euro, fără însă a finaliza construirea casei pe structură metalică.

Faţă de persoana bănuită de comiterea faptei, polițiștii, în urma identificării și depistării, au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ulterior a fi dispusă și o măsură preventivă față de acesta.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, urmând a fi stabilită participația penală și documentată întreaga activitate infracţională” explică reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...