20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

VIDEO: Pleacă Simionca în PSD?!? Ar putea fi următorul președinte de CJ?!?

Fost deputat PMP, Ionuț Simionca a discutat aseară despre dorința de a candida la următoarele alegeri. A fost întrebat dacă va merge cu PSD sau dacă ar putea ajunge pe scaunul de președinte al CJ. „Pentru a fi ales trebuie să faci parte dintr-un partid mare”, a replicat Simionca.

Ionuț Simionca, fost deputat din partea PMP, a fost prezent aseară în emisiunea „Bistrița în Alb cu Negru”, la Bistrițeanul LIVE.

Acesta a discutat despre parcursul său politic și dorința de a recandida la următoarele alegeri.

Pe județul nostru, noi (n.r. filiala PMP) am scos cel mai bun rezultat din țară. Pe mine, votul cetățenilor mă responsabilizează. Logic că vreau să mai candidez. Pentru că dacă vrei să faci ceva pentru cetățeni, trebuie să intri în politică. Eu de aia am intrat în politică. Și de aceea am rămas, chiar dacă nu am mai prins nicio funcție publică”, a declarat Ionuț Simionca.

Întrebat dacă va bate palma cu PSD pentru următoarele alegeri, Ionuț Simionca NU a dat un răspuns clar.

Am văzut ce înseamnă să faci parte dintr-un partid mic. Am văzut ce înseamnă să pierzi la un 0,03. Da, e frumos într-un partid mic, că poți să faci proiecte, poți să faci una, alta. În partidele mari e și compromis, și asta e drept. Dar dacă vrei să faci ceva pentru cetățeni, trebuie să fii ales. Ori ca să fii ales, trebuie să faci parte dintr-un partid mare. Încă nu am decis cu cine voi merge. La momentul potrivit voi ieși în față și voi spune cu cine voi merge și de ce”, a explicat Simionca.

Ar putea ajunge pe fotoliul de președinte al Consiliului Județean BN?

Dacă în județ PMP a făcut numeroase alianțe cu PNL pentru primării, în Consiliu Județean a făcut alianță cu PSD.

Sunteți pe lista de propuneri a lui Radu Moldovan pentru președinția Consiliului Județean?”, l-a întrebat Viorel Negru în cadrul emisiunii.

Întrebați-l pe dumnealui! Nu știu! Eu cred că domnul Radu Moldovan e un politician experimentat și dacă vrea să câștige PSD-ul va propune cel mai bun om”, a răspuns Simionca.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Domnul ex. DEPUTAT IONUT SIMIONCA are dreptate.
    Pentru a putea fi cunoscut e musai sa faci parte dintr-un partid mare. Avand in vedere legatura de amicitie intre mine si dansul , eu ii doresc succes si o promovare rapida in viata politica.
    Mai stiu ca pot sa am o legatura si mai sanatoasa, cinstita si in folosul ieilor VERZI pe care le promovez, avand de partea noastra un asemenea tanar politician, indiferent de culoarea politica.
    Mult Succes IONUT SIMNIONCA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: