18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

VIDEO: Pleacă Simionca în PSD?!? Ar putea fi următorul președinte de CJ?!?

Fost deputat PMP, Ionuț Simionca a discutat aseară despre dorința de a candida la următoarele alegeri. A fost întrebat dacă va merge cu PSD sau dacă ar putea ajunge pe scaunul de președinte al CJ. „Pentru a fi ales trebuie să faci parte dintr-un partid mare”, a replicat Simionca.

Ionuț Simionca, fost deputat din partea PMP, a fost prezent aseară în emisiunea „Bistrița în Alb cu Negru”, la Bistrițeanul LIVE.

Acesta a discutat despre parcursul său politic și dorința de a recandida la următoarele alegeri.

Pe județul nostru, noi (n.r. filiala PMP) am scos cel mai bun rezultat din țară. Pe mine, votul cetățenilor mă responsabilizează. Logic că vreau să mai candidez. Pentru că dacă vrei să faci ceva pentru cetățeni, trebuie să intri în politică. Eu de aia am intrat în politică. Și de aceea am rămas, chiar dacă nu am mai prins nicio funcție publică”, a declarat Ionuț Simionca.

Întrebat dacă va bate palma cu PSD pentru următoarele alegeri, Ionuț Simionca NU a dat un răspuns clar.

Am văzut ce înseamnă să faci parte dintr-un partid mic. Am văzut ce înseamnă să pierzi la un 0,03. Da, e frumos într-un partid mic, că poți să faci proiecte, poți să faci una, alta. În partidele mari e și compromis, și asta e drept. Dar dacă vrei să faci ceva pentru cetățeni, trebuie să fii ales. Ori ca să fii ales, trebuie să faci parte dintr-un partid mare. Încă nu am decis cu cine voi merge. La momentul potrivit voi ieși în față și voi spune cu cine voi merge și de ce”, a explicat Simionca.

Ar putea ajunge pe fotoliul de președinte al Consiliului Județean BN?

Dacă în județ PMP a făcut numeroase alianțe cu PNL pentru primării, în Consiliu Județean a făcut alianță cu PSD.

Sunteți pe lista de propuneri a lui Radu Moldovan pentru președinția Consiliului Județean?”, l-a întrebat Viorel Negru în cadrul emisiunii.

Întrebați-l pe dumnealui! Nu știu! Eu cred că domnul Radu Moldovan e un politician experimentat și dacă vrea să câștige PSD-ul va propune cel mai bun om”, a răspuns Simionca.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Domnul ex. DEPUTAT IONUT SIMIONCA are dreptate.
    Pentru a putea fi cunoscut e musai sa faci parte dintr-un partid mare. Avand in vedere legatura de amicitie intre mine si dansul , eu ii doresc succes si o promovare rapida in viata politica.
    Mai stiu ca pot sa am o legatura si mai sanatoasa, cinstita si in folosul ieilor VERZI pe care le promovez, avand de partea noastra un asemenea tanar politician, indiferent de culoarea politica.
    Mult Succes IONUT SIMNIONCA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...