-4.3 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

VIDEO: Pleacă Simionca în PSD?!? Ar putea fi următorul președinte de CJ?!?

Fost deputat PMP, Ionuț Simionca a discutat aseară despre dorința de a candida la următoarele alegeri. A fost întrebat dacă va merge cu PSD sau dacă ar putea ajunge pe scaunul de președinte al CJ. „Pentru a fi ales trebuie să faci parte dintr-un partid mare”, a replicat Simionca.

Ionuț Simionca, fost deputat din partea PMP, a fost prezent aseară în emisiunea „Bistrița în Alb cu Negru”, la Bistrițeanul LIVE.

Acesta a discutat despre parcursul său politic și dorința de a recandida la următoarele alegeri.

Pe județul nostru, noi (n.r. filiala PMP) am scos cel mai bun rezultat din țară. Pe mine, votul cetățenilor mă responsabilizează. Logic că vreau să mai candidez. Pentru că dacă vrei să faci ceva pentru cetățeni, trebuie să intri în politică. Eu de aia am intrat în politică. Și de aceea am rămas, chiar dacă nu am mai prins nicio funcție publică”, a declarat Ionuț Simionca.

Întrebat dacă va bate palma cu PSD pentru următoarele alegeri, Ionuț Simionca NU a dat un răspuns clar.

Am văzut ce înseamnă să faci parte dintr-un partid mic. Am văzut ce înseamnă să pierzi la un 0,03. Da, e frumos într-un partid mic, că poți să faci proiecte, poți să faci una, alta. În partidele mari e și compromis, și asta e drept. Dar dacă vrei să faci ceva pentru cetățeni, trebuie să fii ales. Ori ca să fii ales, trebuie să faci parte dintr-un partid mare. Încă nu am decis cu cine voi merge. La momentul potrivit voi ieși în față și voi spune cu cine voi merge și de ce”, a explicat Simionca.

Ar putea ajunge pe fotoliul de președinte al Consiliului Județean BN?

Dacă în județ PMP a făcut numeroase alianțe cu PNL pentru primării, în Consiliu Județean a făcut alianță cu PSD.

Sunteți pe lista de propuneri a lui Radu Moldovan pentru președinția Consiliului Județean?”, l-a întrebat Viorel Negru în cadrul emisiunii.

Întrebați-l pe dumnealui! Nu știu! Eu cred că domnul Radu Moldovan e un politician experimentat și dacă vrea să câștige PSD-ul va propune cel mai bun om”, a răspuns Simionca.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Domnul ex. DEPUTAT IONUT SIMIONCA are dreptate.
    Pentru a putea fi cunoscut e musai sa faci parte dintr-un partid mare. Avand in vedere legatura de amicitie intre mine si dansul , eu ii doresc succes si o promovare rapida in viata politica.
    Mai stiu ca pot sa am o legatura si mai sanatoasa, cinstita si in folosul ieilor VERZI pe care le promovez, avand de partea noastra un asemenea tanar politician, indiferent de culoarea politica.
    Mult Succes IONUT SIMNIONCA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: