12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

L-ați văzut cumva?!? A dispărut de câteva zile bune!

Familia îl caută cu disperare, după ce a dispărut fără urmă. Ultima dată l-au văzut în 11 ianuarie, anul acesta. L-ați văzut cumva?!?

Stoian Vasile a dispărut, fără urmă, de câteva zile. Cei dragi l-au văzut ultima dată în 11 ianuarie 2019.

Au făcut sesizare la poliție, dar au cerut și ajutor pe rețelele de socializare.

Bărbatul are 49 de ani, înălțimea de 1,78 m, are aproximativ 120 de kg, e brunet și cu ochi căprui. De loc este din Stânceni, județul Mureș.

Când o persoană este dată dispărută, este căutată la nivel național. Nu de puține ori, cei căutați au fost găsiți în alte județe, nu în cel din care erau de loc”, au explicat polițiștii.

Așadar, cei care puteți ajuta, cu orice informație, sunteți rugați să sunați la numerele de telefon afișate în imaginea de mai sus.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!