13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

L-ați văzut cumva?!? A dispărut de câteva zile bune!

Familia îl caută cu disperare, după ce a dispărut fără urmă. Ultima dată l-au văzut în 11 ianuarie, anul acesta. L-ați văzut cumva?!?

Stoian Vasile a dispărut, fără urmă, de câteva zile. Cei dragi l-au văzut ultima dată în 11 ianuarie 2019.

Au făcut sesizare la poliție, dar au cerut și ajutor pe rețelele de socializare.

Bărbatul are 49 de ani, înălțimea de 1,78 m, are aproximativ 120 de kg, e brunet și cu ochi căprui. De loc este din Stânceni, județul Mureș.

Când o persoană este dată dispărută, este căutată la nivel național. Nu de puține ori, cei căutați au fost găsiți în alte județe, nu în cel din care erau de loc”, au explicat polițiștii.

Așadar, cei care puteți ajuta, cu orice informație, sunteți rugați să sunați la numerele de telefon afișate în imaginea de mai sus.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...