-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

La Bistrița nu sunt sesizări să se fi predat foi goale la Simulare

Elevii de clasa a VII-a și a VIII-a, susțin, începând de azi, simularea examenelor de evaluare națională. Consiliul Național al Elevilor i-a îndemnat să protesteze, predând foile goale. La Bistrița s-ar părea că nimeni nu a ascultat de acest „sfat”.

De astăzi au început simulările examenelor de Evaluare Națională, pentru clasele a VII-a și a VIII-a.

Ieri, Consiliul Național al Elevilor îi îndemna pe aceștia să protesteze. Mai exact, să predea foile goale.

„Dăm foaia goală pentru că încă o evaluare în clasa a VII-a este nejustificată, când încă nu ne-a fost clarificat de ce am dat-o pe cea din clasa a VI-a, căci încă o simulare nu ne va face nici mai stăpâni pe competențele noastre, nici mai puțin stresați la gândul că ne așteaptă ani grei, ani în care vom alerga de la un meditator la altul, ani în care, după atâtea examene și evaluări standardizate, nimeni nu ne va întreba spre ce domeniu vrem să ne îndreptăm”, s-a anunțat pe Facebook.

Postarea a avut peste 200 de distribuiri. La Bistrița, însă, s-ar părea că nu se ia în seamă acest… „sfat”.

Nu avem nicio sesizare în acest sens. Și eu am fost la supravegheat. Nu am văzut pe nimeni să aibă astfel de intenții. Nu s-au semnalat astfel de cazuri”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al ISJ BN, Monica Buboly.

Mâine, elevii vor susține proba la matematică, miercuri la Limba și Literatura Maternă iar pe data de 22 martie își vor afla rezultatele.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: