13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

La doar 10 ani, Tania a luat la pas Via Transilvanica. Câți kilometri face zilnic copila

Cum arată cel mai tânăr drumeț de pe Via Transilvanica? Ei bine, are 10 ani și se numește Tania. Copila, împreună cu tatăl său, străbate zilnic în jur de 20 de kilometri.

„Când satul se trezește timid, ea este deja pe traseu. Nu îi plac urcările, dar spune că merită pentru peisajele și frăguțele de la capăt. La popas îi place să mănânce din brișcă și cel mai bine doarme în cort, ascultând sunetul ploii”, o descriu cei de la Tășuleasa Social pe Tania, cel mai tânăr drumeț de pe cel mai lung traseu de drumeții din țară, Via Transilvanica.

Tania are doar 10 ani, iar în urmă cu câteva zile avea deja parcurși 160 de kilometri, ținta lor fiind să mai parcurgă încă 100. Alături de tatăl său, Tudor, parcurge în medie în jur de 18-20 de kilometri zilnic.

Cei doi au pornit în drumeție de la Putna și s-au oprit și la Tășuleasa Social și nu se grăbesc. Le place să fie pe traseu și să simtă tot ce înseamnă experiența Via Transilvanica.

Foto/info: Tășuleasa Social

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: