-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

La doar 10 ani, Tania a luat la pas Via Transilvanica. Câți kilometri face zilnic copila

Cum arată cel mai tânăr drumeț de pe Via Transilvanica? Ei bine, are 10 ani și se numește Tania. Copila, împreună cu tatăl său, străbate zilnic în jur de 20 de kilometri.

„Când satul se trezește timid, ea este deja pe traseu. Nu îi plac urcările, dar spune că merită pentru peisajele și frăguțele de la capăt. La popas îi place să mănânce din brișcă și cel mai bine doarme în cort, ascultând sunetul ploii”, o descriu cei de la Tășuleasa Social pe Tania, cel mai tânăr drumeț de pe cel mai lung traseu de drumeții din țară, Via Transilvanica.

Tania are doar 10 ani, iar în urmă cu câteva zile avea deja parcurși 160 de kilometri, ținta lor fiind să mai parcurgă încă 100. Alături de tatăl său, Tudor, parcurge în medie în jur de 18-20 de kilometri zilnic.

Cei doi au pornit în drumeție de la Putna și s-au oprit și la Tășuleasa Social și nu se grăbesc. Le place să fie pe traseu și să simtă tot ce înseamnă experiența Via Transilvanica.

Foto/info: Tășuleasa Social

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...