18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

La doar 10 ani, Tania a luat la pas Via Transilvanica. Câți kilometri face zilnic copila

Cum arată cel mai tânăr drumeț de pe Via Transilvanica? Ei bine, are 10 ani și se numește Tania. Copila, împreună cu tatăl său, străbate zilnic în jur de 20 de kilometri.

„Când satul se trezește timid, ea este deja pe traseu. Nu îi plac urcările, dar spune că merită pentru peisajele și frăguțele de la capăt. La popas îi place să mănânce din brișcă și cel mai bine doarme în cort, ascultând sunetul ploii”, o descriu cei de la Tășuleasa Social pe Tania, cel mai tânăr drumeț de pe cel mai lung traseu de drumeții din țară, Via Transilvanica.

Tania are doar 10 ani, iar în urmă cu câteva zile avea deja parcurși 160 de kilometri, ținta lor fiind să mai parcurgă încă 100. Alături de tatăl său, Tudor, parcurge în medie în jur de 18-20 de kilometri zilnic.

Cei doi au pornit în drumeție de la Putna și s-au oprit și la Tășuleasa Social și nu se grăbesc. Le place să fie pe traseu și să simtă tot ce înseamnă experiența Via Transilvanica.

Foto/info: Tășuleasa Social

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...