7.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

La doar 10 ani, Tania a luat la pas Via Transilvanica. Câți kilometri face zilnic copila

Cum arată cel mai tânăr drumeț de pe Via Transilvanica? Ei bine, are 10 ani și se numește Tania. Copila, împreună cu tatăl său, străbate zilnic în jur de 20 de kilometri.

„Când satul se trezește timid, ea este deja pe traseu. Nu îi plac urcările, dar spune că merită pentru peisajele și frăguțele de la capăt. La popas îi place să mănânce din brișcă și cel mai bine doarme în cort, ascultând sunetul ploii”, o descriu cei de la Tășuleasa Social pe Tania, cel mai tânăr drumeț de pe cel mai lung traseu de drumeții din țară, Via Transilvanica.

Tania are doar 10 ani, iar în urmă cu câteva zile avea deja parcurși 160 de kilometri, ținta lor fiind să mai parcurgă încă 100. Alături de tatăl său, Tudor, parcurge în medie în jur de 18-20 de kilometri zilnic.

Cei doi au pornit în drumeție de la Putna și s-au oprit și la Tășuleasa Social și nu se grăbesc. Le place să fie pe traseu și să simtă tot ce înseamnă experiența Via Transilvanica.

Foto/info: Tășuleasa Social

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...