15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

VIDEO: O firmă din Bistrița execută lucrări esențiale la Porțile de Fier, de zeci de ani. „De multe ori am pus oamenii înaintea firmei”

Puțină lume știe, însă firma din Bistrița a executat lucrări esențiale la Porțile de Fier I și II, având contracte în numeroase alte localități din România. „În proporție de 80%, realizăm instalații de tratarea și epurarea apei. De multe ori am pus oamenii înaintea firmei…”

Peste 40 de contracte de cercetare cu finanțare națională și internațională. 46 brevete de invenție și participări la saloane de invenţii interne şi internaţionale (Brussels, Geneva, Bucureşti).

Sunt doar o parte din realizările ICPE Bistrița care se poate lăuda cu lucrări importante inclusiv la Porțile de Fier sau Sulina. În proporție de 80%, ICPE Bistrița realizează instalații de tratarea și epurarea apei.

Detalii despre ICPE Bistrița și începuturile acestei societăți puteți reciti și accesând linkul de mai jos: 

VIDEO – ICPE Bistrița, o afacere de succes bazată pe cercetare, profesionalism și seriozitate

Printre stațiile de epurare executate de ICPE Bistrița se numără cele de la Ilva Mică, Jelna, Galații Bistriței, Șieuț, Dumitrița sau Mărișelu.

Am făcut toată partea electrică și automatizarea la stația din Bistrița, la Sângeorz-Băi, la Năsăud și Salva. Am contribuit, de asemenea, și la stația mare din Alba Iulia. Avem de fapt lucrări peste tot în țară. La Sulina, acum recent, am lucrat la stația de epurare.

Dar și la Porțile de Fier I și II avem o instalație de tratarea apei pentru comunitatea din zonă. Ne cunoaștem de aproape 30 de ani, suntem colaboratori vechi. Stațiile de tratare pentru potabilizarea apei din zonă sunt realizate de ICPE Bistrița”, a mai povestit ing. dr. Grigore Vlad, la Bistrițeanul Live.

Oamenii, deasupra firmei…

Stăpânim tehnologiile. Am rezistat tuturor provocărilor și am rezistat și asaltului firmelor străine care au venit cu echipamente noi… Cred că am reușit să le facem față și să le fim egali în concurență”, a recunoscut ing. Grigore Vlad.

Cel mai important lucru – consideră managerul ICPE Bistrița – este să poată asigura și gestionarea acestor stații, service-ul și garanțiile acestora.

E ușor să vinzi și apoi să abandonezi. Se întâmplă atunci când îți cumperi un aparat casnic, iar când se strică – nu mai găsești firma ca să-ți repare aparatul. La noi nu s-a întâmplat așa ceva. În asta constă succesul unei firme. Cel mai important este să-ți privești oamenii din colectiv și să vezi că au încredere. Asta te ajută să mergi mai departe. Consecvența și răbdarea sunt la fel de importante”, a mai subliniat ing. dr. Grigore Vlad.

Managerul firmei ICPE Bistrița a recunoscut că oamenii sunt foarte importanți în compania sa. „Ne bucură că putem menține oamenii închegați într-un colectiv. Am reușit să ne situăm puțin peste media de salarizare, dar nu dăm niște salarii foarte mari… Sunt decente… Dar ne-am ocupat tot timpul de oameni, de instruirea lor, de profilul lor profesional. Mi-am mai reproșat uneori, că am pus oamenii înaintea firmei. Dar numai așa poți obține consecvență și fidelizare. Asta implică, desigur, și răbdare”, a mai mărturisit ing. dr. Grigore Vlad.

Alte detalii interesante despre ICPE Bistrița puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F1598378220326122%2F&show_text=0&width=560″ /]

Foto deschidere @ Porțile de Fier / Descoperă.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: