15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

La Materom ai toate serviciile într-un singur loc! Oferta de vouchere la ITP

Ofertă specială la Materom în ceea ce privește serviciile autoturismului tău! De acum le ai pe toate la dispoziție, într-un singur loc, pe Calea Moldovei 55! Este vorba despre o ofertă specială de vouchere pentru tinichigerie, vopsitorie, spălătorie, mecanică și electrică. În plus, ai 10% discount la următoarea lucrare, dacă îți faci ITP-ul în Service-ul Materom Mercedes Benz Bistrița!

Materom Service anunță prețuri promoționale pentru toate mărcile auto la ITP:

  • ITP autoturisme – 80 lei
  • ITP autoutilitare – 100 lei
  • Remorci fără sistem de frânare – 50 lei

Prețurile includ TVA, iar oferta este valabilă pentru toate mărcile auto.

Mai mult, la orice reparație efectuată în Service-ul Materom Mercedes Benz Bistrița în valoare de 500 de lei primești un voucher de 50 de lei!

  • La orice reparație efectuată în Service-ul Materom Mercedes Benz Bistrița în valoare de 1000 de lei primești un voucher de 100 de lei!
  • La orice reparație efectuată în Service-ul Materom Mercedes Benz Bistrița în valoare de 1500 de lei primești un voucher de 150 de lei!

Oferta nu se cumulează cu alte oferte care se derulează în Service-ul Materom Mercedes Benz Bistrița, iar durata campaniei este nelimitată.

Pentru mai multe detalii, vizitați Service-ul Materom Mercedes Benz Bistrița de pe Calea Moldovei Nr. 55 Bistrița, contactați specialiștii unității la numerele telefon 0263.231.574 sau 0766.621.332, e-mail – [email protected], sau accesați adresa web – www.mercedesbistrita.ro, www.materom.mercedes-benz.ro sau pagina de facebook MercedesBenzBistrita.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...