6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

La Materom ai toate serviciile într-un singur loc! Oferta de vouchere la ITP

Ofertă specială la Materom în ceea ce privește serviciile autoturismului tău! De acum le ai pe toate la dispoziție, într-un singur loc, pe Calea Moldovei 55! Este vorba despre o ofertă specială de vouchere pentru tinichigerie, vopsitorie, spălătorie, mecanică și electrică. În plus, ai 10% discount la următoarea lucrare, dacă îți faci ITP-ul în Service-ul Materom Mercedes Benz Bistrița!

Materom Service anunță prețuri promoționale pentru toate mărcile auto la ITP:

  • ITP autoturisme – 80 lei
  • ITP autoutilitare – 100 lei
  • Remorci fără sistem de frânare – 50 lei

Prețurile includ TVA, iar oferta este valabilă pentru toate mărcile auto.

Mai mult, la orice reparație efectuată în Service-ul Materom Mercedes Benz Bistrița în valoare de 500 de lei primești un voucher de 50 de lei!

  • La orice reparație efectuată în Service-ul Materom Mercedes Benz Bistrița în valoare de 1000 de lei primești un voucher de 100 de lei!
  • La orice reparație efectuată în Service-ul Materom Mercedes Benz Bistrița în valoare de 1500 de lei primești un voucher de 150 de lei!

Oferta nu se cumulează cu alte oferte care se derulează în Service-ul Materom Mercedes Benz Bistrița, iar durata campaniei este nelimitată.

Pentru mai multe detalii, vizitați Service-ul Materom Mercedes Benz Bistrița de pe Calea Moldovei Nr. 55 Bistrița, contactați specialiștii unității la numerele telefon 0263.231.574 sau 0766.621.332, e-mail – [email protected], sau accesați adresa web – www.mercedesbistrita.ro, www.materom.mercedes-benz.ro sau pagina de facebook MercedesBenzBistrita.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: