7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

La o tură cu bicicleta și treasure hunt alături de cercetașii bistrițeni. Cum te poți înscrie:

Copiii de peste 12 ani sunt invitații unei activități gestionate de Cercetașii României Oscar Skrabel Bistrița de ciclism și căutare de comori în Bistrița.

Pentru micii doritori de mișcare au fost pregătite două activități denumite „Cercetași pe biciclete” și „Treasure Hunt în stil cercetășesc”. Prima activitate începe la ora 12:00, iar a doua la ora 14:00.

Participanții trebuie să fie pregătiți cu câte o bicicletă.

Ambele au locul de întâlnire în Piața Centrală, în fața Bisericii Evanghelice.

Pentru a participa la cele două activități au fost puse la dispoziție formulare de înscriere pe pagina de Facebook a Cercetașilor României – Oscar Skrabel Bistrița:

Formularul de înscriere al evenimentului:

https://forms.gle/qN7sh6tT2ta4km3L9

Înscrie-te la treasure hunt completând acest formular:

https://forms.gle/ExFse2r4GnNL39u3A

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.