16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

La Spitalul Județean de Urgență Bistrița, provocarea medicală e transformată în succes medical!

Medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița au bifat un nou succes medical. Provocarea a fost de a extirpa o tumoare, printr-o procedură minim invazivă. Și au reușit cu brio!

O nouă reușită medicală a fost bifată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Echipa de medici au avut de extirpat o tumoră.

Provocarea era să o facă printr-o procedură minim invazivă. Și au reușit.

O echipă chirurgicală mixtă (Urologie/Chirurgie generală/ATI) a făcut față cu succes unei noi provocări medicale pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița: Operație de extirpare a unei tumori a rinichiului, realizată prin abord minim invaziv (laparoscopic). Echipa chirurgicală a fost formată din: Dr. Răzvan COUȚI – urologie, Dr.Horia LOGIGAN – urologie, Dr. Radu URS – chirurgie generală, Dr. Anca MOLDOVAN – anestezie, Dr. Alexei RUSSU – anestezie, As. Ramona CÂRCU și As. Camelia MAN” a scris managerul Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.