11.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

La Spitalul Județean de Urgență Bistrița, provocarea medicală e transformată în succes medical!

Medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița au bifat un nou succes medical. Provocarea a fost de a extirpa o tumoare, printr-o procedură minim invazivă. Și au reușit cu brio!

O nouă reușită medicală a fost bifată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Echipa de medici au avut de extirpat o tumoră.

Provocarea era să o facă printr-o procedură minim invazivă. Și au reușit.

O echipă chirurgicală mixtă (Urologie/Chirurgie generală/ATI) a făcut față cu succes unei noi provocări medicale pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița: Operație de extirpare a unei tumori a rinichiului, realizată prin abord minim invaziv (laparoscopic). Echipa chirurgicală a fost formată din: Dr. Răzvan COUȚI – urologie, Dr.Horia LOGIGAN – urologie, Dr. Radu URS – chirurgie generală, Dr. Anca MOLDOVAN – anestezie, Dr. Alexei RUSSU – anestezie, As. Ramona CÂRCU și As. Camelia MAN” a scris managerul Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis.