22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

VIDEO. Investiții de aproape 19 milioane euro, în Lunca Ilvei. Primarul Flaviu Lupșan: „Cuvântul și onoarea, pentru mine ceva sfânt”

Flaviu Lupșan, primar în Lunca Ilvei de peste 20 de ani, a vorbit în studioul Bistrițeanul Live, despre proiectele de aproape 19 milioane de euro, implementate în ultimii 4 ani de administrația pe care coordonează. „Realizările nu sunt doar ale mele, ci și ale oamenilor dragi din comunitate, ca și ale ale întregii echipe de profesioniști din Primărie și Consiliul Local, care au pus umărul la implementarea proiectelor…

Am făcut în așa fel încât de fiecare dată, cuvântul și onoarea să rămână pentru mine ceva sfânt”, a subliniat  Flaviu Lupșan, mărturisind că are un singur regret. Nu a reușit să realizeze parcul de agrement pe care și l-a dorit în centrul localității. Motivul? Un proces care durează de 18 ani pentru un teren care nu poate fi achiziționat deocamdată.

Realizările nu sunt doar ale mele, ci și ale oamenilor dragi din comunitate, ca și ale ale întregii echipe de profesioniști din Primărie și Consiliul Local, care au pus umărul la implementarea proiectelor”, a mai spus Flaviu Lupșan.

Primarul din Lunca Ilvei a mai subliniat că nu s-a hazardat niciodată în promisiuni care nu au suport financiar.

Am fost prima localitate din județ care am pus la dispoziția oamenilor gratuit măști și dezinfectanți, într-o vreme în care acestea nu se găseau.

Încă din vară s-au făcut toate pregătirile necesare și pentru începerea anului școlar. Avem și un stoc tampon de dezinfectanți, în cazul în care cele guvernamentale nu sosesc”, a mai explicat Flaviu Lupșan.

Am avut 8 persoane care au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, dar s-au confirmat după ce au trecut cele 14-15 zile și testele negative. Așa că nu au fost probleme. Am avut, în schimb, foarte multe persoane în izolare. Au fost și câte 67 de persoane în izolare, în perioada stării de urgență. Iar ce am apreciat la acești oameni a fost că s-au dovedit foarte responsabili, nu doar ei – ci și vecinii lor…”, a povestit Flaviu Lupșan.

Trecând în revistă realizările ultimilor patru ani, Flaviu Lupșan a subliniat că sunt proiecte implementate în valoare de aproape 19 milioane de euro.

Primarul a mulțumit echipei de profesioniști din primărie, dar și celor care au fost alături de el în ultimii patru ani. Flaviu Lupșan a mulțumit și instituțiilor statului care au răspuns într-un timp record solicitărilor sale, dar și constructorilor foarte serioși precum MIS Grup, care l-au sprijinit în diverse proiecte.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/hmZ4UrDAjGE” /]

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar: 21200012)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...