12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

Specialități noi de Sushi și terasă încălzită cu șemineu vă așteaptă la L’Aroma

Nimic nu se împrietenește mai bine cu un stomac „chinuit” de sărbători cu mâncăruri grele decât un delicios și sănătos Sushi. Așa se face că L`Aroma și-a îmbogățit meniul de Sushi și și-a mărit și spațiul, cu o terasă încălzită cu șemineu.

L`Aroma este singurul local din Bistrița unde se servește Sushi pregătit ca la mama lui acasă, în spatele conceptului aflându-se un bistrițean care a petrecut 15 ani în Japonia. Mai multe despre Viorel Costin, bistrițeanul de la L`Aroma, specializat în Sushi, puteți citi AICI.

2023 aduce mai multe preparate în meniul de Sushi, numai bune de savurat după o perioadă în care din farfurie n-au lipsit preparatele din porc. Printre noutăți se numără Sushi vegan, California Surimi, Role Cooked Somon, Role Vegetarian Rucola sau Crunchy Tempura. Prețurile noilor preparate din meniu variază între 12 și 38 de lei.

Aceasta nu este singura noutate cu care vă întâmpina L`Aroma în noul an. Localul are un spațiu mai generos pentru pofticioși, cu ajutorul unei terase închise. Dacă vă faceți probleme în legătură cu temperaturile scăzute de afară, uitați ce acest aspect, terasa este încălzită cu un șemineu.

Preparatele din meniul de Sushi pot fi servite în local, pe terasă sau comandate acasă. Puteți comanda zilnic, de marți până duminică, între orele 12:00 și 21:00, folosind numărul de telefon 0752 453 900.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: