Specialități noi de Sushi și terasă încălzită cu șemineu vă așteaptă la L’Aroma

0
2636

Nimic nu se împrietenește mai bine cu un stomac „chinuit” de sărbători cu mâncăruri grele decât un delicios și sănătos Sushi. Așa se face că L`Aroma și-a îmbogățit meniul de Sushi și și-a mărit și spațiul, cu o terasă încălzită cu șemineu.

L`Aroma este singurul local din Bistrița unde se servește Sushi pregătit ca la mama lui acasă, în spatele conceptului aflându-se un bistrițean care a petrecut 15 ani în Japonia. Mai multe despre Viorel Costin, bistrițeanul de la L`Aroma, specializat în Sushi, puteți citi AICI.

2023 aduce mai multe preparate în meniul de Sushi, numai bune de savurat după o perioadă în care din farfurie n-au lipsit preparatele din porc. Printre noutăți se numără Sushi vegan, California Surimi, Role Cooked Somon, Role Vegetarian Rucola sau Crunchy Tempura. Prețurile noilor preparate din meniu variază între 12 și 38 de lei.

Aceasta nu este singura noutate cu care vă întâmpina L`Aroma în noul an. Localul are un spațiu mai generos pentru pofticioși, cu ajutorul unei terase închise. Dacă vă faceți probleme în legătură cu temperaturile scăzute de afară, uitați ce acest aspect, terasa este încălzită cu un șemineu.

Preparatele din meniul de Sushi pot fi servite în local, pe terasă sau comandate acasă. Puteți comanda zilnic, de marți până duminică, între orele 12:00 și 21:00, folosind numărul de telefon 0752 453 900.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.