18.8 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

LAZANY: Am câștigat! Doi medici foarte buni se reîntorc din Franța pentru a ajuta pacienții din Bistrița

AU plecat în urmă cu 10 ani de zile și sistemul medical bistrițean a suferit o mare pierdere. Acum se reîntorc și vor profesa în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița Năsăud. ”Acum am câștigat!” a spus Gabriel Lazany.

În 2009, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița Năsăud plecau opt medici. Printre aceștia, și Sever și Anca Moldovan.

Printre cei opt medici care au renunțat la Bistrița se numără și Anca și Sever Moldovan, un medic chirurg și un anestezist. Cei doi au venit de la Spitalul Fundeni la Bistrița pentru a da o șansă la viață și bistrițenilor. Lor li se datorează, în mare parte, și numeroasele donări de organe, care situau anul trecut județul nostru pe locul trei pe țară la acest capitol. Aceștia au plecat în Franța, unde o clinică le-a făcut numeroase oferte. Au semnat contractul pe un an” scria Bistrițeanul.ro la vremea respectivă, AICI.

Acum s-au reîntors în țară și au ales să profeseze în domeniu, tot în cadrul Spitalului din Bistrița. Aceștia își cvor începe activitatea din 1 Aprilie, iar conducerea unității este încântată de acest câștig.

Sever și Anca Moldovan. Doi medici, el chirurg cu supraspecializare în chirurgie hepatică și transplant hepatic, chirurgie oncologică și chirurgie laparoscopică, ea medic ATI au ales acum 10 ani să părăsească România pentru a profesa în Franța. Atunci am pierdut. Mă bucur că au decis să revină în țară și mă bucur că noile condiții din spital create în urma investițiilor majore din ultimii ani i-au făcut să aleagă din nou Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Acum am câștigat. Întreaga lor experiență va sta la dispoziția bistrițenilor începând cu 1 aprilie. Succes în activitate!” a scris Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: