20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

LAZANY: Am câștigat! Doi medici foarte buni se reîntorc din Franța pentru a ajuta pacienții din Bistrița

AU plecat în urmă cu 10 ani de zile și sistemul medical bistrițean a suferit o mare pierdere. Acum se reîntorc și vor profesa în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița Năsăud. ”Acum am câștigat!” a spus Gabriel Lazany.

În 2009, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița Năsăud plecau opt medici. Printre aceștia, și Sever și Anca Moldovan.

Printre cei opt medici care au renunțat la Bistrița se numără și Anca și Sever Moldovan, un medic chirurg și un anestezist. Cei doi au venit de la Spitalul Fundeni la Bistrița pentru a da o șansă la viață și bistrițenilor. Lor li se datorează, în mare parte, și numeroasele donări de organe, care situau anul trecut județul nostru pe locul trei pe țară la acest capitol. Aceștia au plecat în Franța, unde o clinică le-a făcut numeroase oferte. Au semnat contractul pe un an” scria Bistrițeanul.ro la vremea respectivă, AICI.

Acum s-au reîntors în țară și au ales să profeseze în domeniu, tot în cadrul Spitalului din Bistrița. Aceștia își cvor începe activitatea din 1 Aprilie, iar conducerea unității este încântată de acest câștig.

Sever și Anca Moldovan. Doi medici, el chirurg cu supraspecializare în chirurgie hepatică și transplant hepatic, chirurgie oncologică și chirurgie laparoscopică, ea medic ATI au ales acum 10 ani să părăsească România pentru a profesa în Franța. Atunci am pierdut. Mă bucur că au decis să revină în țară și mă bucur că noile condiții din spital create în urma investițiilor majore din ultimii ani i-au făcut să aleagă din nou Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Acum am câștigat. Întreaga lor experiență va sta la dispoziția bistrițenilor începând cu 1 aprilie. Succes în activitate!” a scris Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.