15.5 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Lecții GRATUITE de înot la Casa EMA, pentru elevii claselor a IV-a din Bistrița!

La Casa EMA au început înscrierile pentru programul „Școala de Înot”, derulat de Primăria Bistrița în parteneriat și cu Casa EMA. Programul debutează în 16 mai și presupune 10 lecții de înot gratuite.

Copiii din clasa a 4-a sunt primii care se pot deja înscrie pentru a beneficia de 10 lecții de înot gratuite! Acestea încep din data de 16 mai.

Pentru a vă înscrie copiii, trebuie să ne dați un telefon la 0773-330.968. Apoi veniți la noi la recepție cu carnetul de elev și adeverința care atestă capacitatea elevului de a practica sportul.

Se completează o cerere și se face programarea la unul din antrenorii de la Școala de ÎNOT Casa EMA, în funcție de dorințe și disponibilitate.

Cu cât ajungeți mai repede, cu atât începeți mai repede orele. Ne vedem la lecțiile de înot, da?”, au transmis cei de la Casa EMA.

Primăria Bistrița a conceput acest program pentru elevii claselor a 0-IV, din învățământul preuniversitar de stat.

Aproximativ 4000 de elevi vor beneficia de cursuri de înot gratuite, până la finalizarea studiilor primare.

Deocamdată, pentru anul şcolar 2021-2022, vor intra în program doar elevii claselor a IV-a de la unităţile de învăţământ din Bistrița. 

Programul Școala de înot a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 150/28.10.2021. Este destinat elevilor din ciclul primar și își propunecompleteze strategia de promovare a sportului în rândul elevilor. Acesta completează alte două programe deja existente. Ele se adresează elevilor proveniţi din familii aflate în dificultate, dar şi celor cu rezultate deosebite la învăţătură și premianţilor la olimpiade şcolare.

Aceștia primesc deja abonamente la cluburile sportive, asociaţiile sau unităţile prestatoare de servicii sportive din Bistrița. Astfel, își pot petrece cât mai agreabil şi util timpul liber – au transmis cei de la Primăria Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.