15.2 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Legea „Viișoara”, inițiată la Bistrița, își demonstrează primele efecte practice

Legea „Viișoara”, cum a numit-o deputatul Ionuț Simionca de la PMP, concepută la Bistrița, își demonstrează primele efecte: până în decembrie va fi instalată o barieră la trecerea la nivel cu calea ferată pe strada Lucian Blaga din Bistrița. Un tânăr politician, lider al echipei de tineret într-un important partid din Bistrița-Năsăud, se alătură celor de la PMP.

La Dej funcționează deja bariera amplasată la trecerea la nivel de cale ferată. M-am întâlnit cu reprezentanții Ministerului pe CFR și cu consilierul ministrului care m-au asigurat că până la sfârșitul anului va fi instalată bariera pe strada Lucian Blaga din Bistrița. Odată cu începerea sesiunii parlamentare o să încep toate discuțiile cu primarii de pe Valea Bârgăului, pentru a vedea care sunt pașii necesari pentru instalarea de bariere și acolo. Vom vedea care sunt prioritățile și în restul județului… Este foarte important și mă bucur mult pentru că Legea Viișoara, cum am numit-o eu, începe să fie aplicată și își face simțit efectul…”, a precizat deputatul Ionuț Simionca, într-o conferință de presă.

În secvența video de mai jos aflați ce a precizat deputatul Ionuț Simionca referitor la o posibilă barieră care să fie instalată chiar în locul în care, anul trecut, a avut loc o cumplită tragedie –  în care 5 tineri au murit într-o maşină strivită de tren:

[arve url=”https://youtu.be/qeTNZaLYS60″ /]

Ionuț Simionca a anunțat și faptul că un tânăr politician, lider al echipei de tineret a unui important partid din Bistrița-Năsăud se alătură celor de la PMP. „Se pare că și în partidele mari oamenii de bună credință s-au cam săturat și vor să vină la noi ca să facă treabă pentru municipiul și județul nostru…”, a comentat Ionuț Simionca.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: