28.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

Aurel Tămaș și Vlăduța Lupău cântă la Lunca Ilvei, în acest sfârșit de săptămână!

Cea de-a V-a ediție a Festivalului Cântecului, Jocului și Portului Ilvean va avea loc la Lunca Ilvei la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 18 și 19 august. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Vlăduța Lupău, Viorel Pleșcan și Aurel Tămaș.

Potrivit organizatorilor, Festivalul Cântecului, Jocului și Portului Ilvean se va întinde pe parcursul a două zile. Sâmbătă, 18 august, prima zi a Festivalului va începe la ora 19:00 cu deschiderea oficială, urmată de un program dedicat în mod special tinerilor din Lunca Ilvei, dar și din împrejurimi. Vor urca pe scenă trupele NEK, ASU, DJ JONNESSEY & ANER, precum și ROCSANA MARCU. Seara se va încheia cu un program de muzică electronică.

Duminică, cea de-a doua zi a Festivalului este rezervată folclorului și cântecului popular tradițional. Manifestările vor debuta la ora 13:00 pe scena amenajată în centrul comunei cu o serie de alocuțiuni. Tot atunci vor fi premiate cuplurile din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie, copiii merituoși, dar și cei care au primit numele de cetățean de onoare al comunei Lunca Ilvei.

De la ora 14:30 va începe programul de muzică populară susținut de artiștii: Bogdan Berbecar, Ana Ilca Mureșan, Alexandru Brădățan, Oana Bozga Pintea, Alexandru Pop, Nicoleta Voica, Vlăduța Lupău, Viorel Pleșcan și Aurel Tămaș susținut de formație. De asemenea, vor face spectacol Ansamblul „Mureșul” și Ansamblul „Lunca Ilvei”.

Am pregătit și în acest an un program care sperăm noi că va fi pe placul tuturor. Ne-am gândit și la tineri precum și la cei care vor să asculte muzică populară. Îi așteptăm așadar la două zile de aleasă sărbătoare pe toți ilvenii, dar și pe toți ceilalți care vor să ne fie alături”, a precizat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Lunca Ilvei, Flaviu Lupșan.

Cea de-a V-a ediție a Festivalului Cântecului, Jocului și Portului Ilvean se va încheia în jurul orei 23:00 cu un foc de artificii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...