14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

REBRA: Un minor și un tânăr de 19 ani și-au băgat prietenii în spital

S-a întâmplat în zi de sărbătoare! Patru prieteni au chefuit, apoi au început să se certe. De aici, au ajuns să se bată. Doi dintre ei, ambii de 18 ani, au ajuns la spital. Ceilalți doi, de 17 și 19 ani au fost reținuți de polițiști.

Patru tineri, din Rebra, au fost în noaptea de 5 spre 6 august, la un chef, în localitate. Toate bune și frumoase până când, după ce au băut niște păhărele, au început să se certe.

De la acest punct nu a mai durat mult și cearta s-a schimbat în bătaie. Au început să se amenințe unu pe altul, care pe care bate.

Doi dintre tineri, de 17 și 19 ani i-au bătut pe ceilalți doi, ambii de 18 ani.

Conform declarațiilor martorilor, lucrurile s-au întâmplat pe Valea Lungă. Aici, cei doi bătăuși ar fi urmărit pe una dintre victime până acasă. L-au bătut în stradă, chiar dacă tatăl victimei a ieșit din casă pentru a opri altercația.

Bătaia a fost cu diferite obiecte pe care le-au avut la îndemână cei doi.

Nu sunt băieți scandalagii, de felul lor. Doar sunt tineri, unul nici nu e major. Dar a fost avântul tineresc. Și după ce au băut câteva pahare, și-au exprimat nemulțumirile. Și apoi au început să se amenințe cu bătaia și doi chiar au fost loviți cu ceva obiecte”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Vasile Călini.

În urma altercației, cei doi tineri de 18 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre ei încă e în spital și ar fi avut o operație din cauza splinei.

Organele competente au făcut verificările, și doar la mai bine de o săptămână de la incident i-au reținut pe cei doi agresori. Cel de 17 ani și cel de 19 ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

Mai mult, s-a descoperit și faptul că în noaptea cu pricina, tânărul de 17 ani a condus și un autoturism, deși nu are permis de conducere.

În continuare se efectuează cercetări pentru lovire sau alte violențe, vătămare corporală și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: