-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Bistrița – capitala handbalului românesc pentru trei zile. Invitată este și o echipă din Ucraina

CS Gloria 2018 organizează, în acest weekend, cea de-a III-a ediţie a Cupei judeţului Bistriţa-Năsăud la handbal feminin, la care vor participa patru echipe de handbal, una venită tocmai din Ucraina. Bistriţenii sunt aşteptaţi la Sala Polivalentă ca să-şi susţină echipa favorită. Intrarea este liberă!

Echipa de handbal feminin se pregăteşte pentru Liga Naţională, care va începe în septembrie. Săptămâna trecută a fost prezentat lotul pentru noul sezon competiţional, iar în acest sfârşit de săptămână – mai exact joi, vineri şi sâmbătă – CS Gloria 2018 organizează Cupa Judeţului la handbal feminin.

Aflat deja la cea de-a III-a ediţie, evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă, în turneul de pregătire fiind prezente, pe lângă echipa-gazdă CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, echipele: CS Minaur Baia Mare şi CS Universitatea Cluj. Invitată va fi şi echipa HC Karpaty Uzhgorod din Ucraina.

Partidele se vor desfăşura în următoarea ordine:

Joi, 16.08.2018

ora 18:00 – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – CS Minaur Baia Mare

Vineri, 17.08.2018

ora 10:30 – CS Universitatea Cluj – HC Karpaty Uzhgorod

ora 16:30 – CS Minaur Baia Mare – CS Universitatea Cluj

ora 18:30 – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – HC Karpaty Uzhgorod

Sâmbătă, 18.08.2018

ora 10:30 – CS Minaur Baia Mare – HC Karpaty Uzhgorod

ora 12:30 – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – CS Universitatea Cluj

Evenimentul se va încheia cu festivitatea de premiere, ce va avea loc la ora 14:00.

Înainte de campionat, echipa de handbal CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud va mai participa la un turneu de pregătire la Baia Mare. Noul sezon al Ligii Naţionale va începe din data de 2 septembrie.

Conform postărilor de pe pagina oficială de Facebook a echipei CS Gloria 2018, de ieri s-au pus  în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2018-2019 al CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Preţul unui abonament este de 175 de lei.

Mia Biligan 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.