21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Bistrița – capitala handbalului românesc pentru trei zile. Invitată este și o echipă din Ucraina

CS Gloria 2018 organizează, în acest weekend, cea de-a III-a ediţie a Cupei judeţului Bistriţa-Năsăud la handbal feminin, la care vor participa patru echipe de handbal, una venită tocmai din Ucraina. Bistriţenii sunt aşteptaţi la Sala Polivalentă ca să-şi susţină echipa favorită. Intrarea este liberă!

Echipa de handbal feminin se pregăteşte pentru Liga Naţională, care va începe în septembrie. Săptămâna trecută a fost prezentat lotul pentru noul sezon competiţional, iar în acest sfârşit de săptămână – mai exact joi, vineri şi sâmbătă – CS Gloria 2018 organizează Cupa Judeţului la handbal feminin.

Aflat deja la cea de-a III-a ediţie, evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă, în turneul de pregătire fiind prezente, pe lângă echipa-gazdă CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, echipele: CS Minaur Baia Mare şi CS Universitatea Cluj. Invitată va fi şi echipa HC Karpaty Uzhgorod din Ucraina.

Partidele se vor desfăşura în următoarea ordine:

Joi, 16.08.2018

ora 18:00 – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – CS Minaur Baia Mare

Vineri, 17.08.2018

ora 10:30 – CS Universitatea Cluj – HC Karpaty Uzhgorod

ora 16:30 – CS Minaur Baia Mare – CS Universitatea Cluj

ora 18:30 – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – HC Karpaty Uzhgorod

Sâmbătă, 18.08.2018

ora 10:30 – CS Minaur Baia Mare – HC Karpaty Uzhgorod

ora 12:30 – CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – CS Universitatea Cluj

Evenimentul se va încheia cu festivitatea de premiere, ce va avea loc la ora 14:00.

Înainte de campionat, echipa de handbal CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud va mai participa la un turneu de pregătire la Baia Mare. Noul sezon al Ligii Naţionale va începe din data de 2 septembrie.

Conform postărilor de pe pagina oficială de Facebook a echipei CS Gloria 2018, de ieri s-au pus  în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2018-2019 al CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Preţul unui abonament este de 175 de lei.

Mia Biligan 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: