4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Încă un oraș din județ ar putea avea spital la standarde europene, cu 2,2 milioane de euro

După spitalul din Bistrița, unde continuă investițiile începute acum aproape un deceniu, o altă unitate medicală ar putea fi adusă la standarde europene. Este vorba despre spitalul orășenesc Beclean.

Primăria Beclean a depus zilele trecute la ADR Nord –Vest un proiect care presupune modernizarea Spitalului Orășenesc Beclean. Potrivit primarului Nicolae Moldovan, dacă proiectul va fi aprobat vor fi refăcute total interioarele, la nivel european, iar aparaturile medicale vor fi cele mai noi de pe piață.

De asemenea, vor fi reabilitate și spațiile exterioare, fiind amenajate alei, parcări sau spații verzi. Valoarea totală a acestui proiect cu finanțare europeană este de 2,2 milioane de euro.

„Menționez că noi, ca administrație locală, încercăm să accesăm cât mai multe oportunități de pe axele europene, tot ce apare nou. Misiunea noastră este să muncim în forță ca să fim primii la depunere, pentru că doar așa reușim să avem șansa finanțărilor”, a transmis primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: