-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Leoni, prima companie care redeschide centrul de vaccinare pentru angajați și familiile acestora

Leoni a redeschis ieri centrul de vaccinare dedicat angajaților Leoni Wiring Systems și familiilor acestora. Este prima companie din Bistrița-Năsăud care ia o astfel de măsură.

În următoarele două luni, în sediul Leoni angajații, dar și membrii familiilor acestora, se vor putea imuniza de luni până vineri, între orele 10:00-18:00, cu unul dintre serurile Pfizer sau Johnson&Johnson.
Leoni este practic prima companie din Bistrița-Năsăud care redeschide centrul de vaccinare pentru angajați. Prima dată s-a făcut un flux de vaccinare în cadrul companiei în luna aprilie a acestui an, însă peste vară s-a renunțat la el. Și atunci, Leoni a fost prima companie care și-a încurajat astfel angajații să se vaccineze împotriva Covid-19.
„Pentru a crește procentul de vaccinare în rândul personalului, conducerea firmei Leoni Wiring Systems Bistrița a cerut redeschiderea centrului din cadrul societății.(…) Amintim că toate persoanele care se vaccinează vor primi câte o zi liberă. Firmele private sunt încurajate să aibă grijă de sănătatea angajaților și să se implice în campaniile de vaccinare. Să nu uităm că sănătatea noastră și a celor din jur rămâne cea mai important”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...