19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Leoni, prima companie care redeschide centrul de vaccinare pentru angajați și familiile acestora

Leoni a redeschis ieri centrul de vaccinare dedicat angajaților Leoni Wiring Systems și familiilor acestora. Este prima companie din Bistrița-Năsăud care ia o astfel de măsură.

În următoarele două luni, în sediul Leoni angajații, dar și membrii familiilor acestora, se vor putea imuniza de luni până vineri, între orele 10:00-18:00, cu unul dintre serurile Pfizer sau Johnson&Johnson.
Leoni este practic prima companie din Bistrița-Năsăud care redeschide centrul de vaccinare pentru angajați. Prima dată s-a făcut un flux de vaccinare în cadrul companiei în luna aprilie a acestui an, însă peste vară s-a renunțat la el. Și atunci, Leoni a fost prima companie care și-a încurajat astfel angajații să se vaccineze împotriva Covid-19.
„Pentru a crește procentul de vaccinare în rândul personalului, conducerea firmei Leoni Wiring Systems Bistrița a cerut redeschiderea centrului din cadrul societății.(…) Amintim că toate persoanele care se vaccinează vor primi câte o zi liberă. Firmele private sunt încurajate să aibă grijă de sănătatea angajaților și să se implice în campaniile de vaccinare. Să nu uităm că sănătatea noastră și a celor din jur rămâne cea mai important”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...