17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Leoni, prima companie care redeschide centrul de vaccinare pentru angajați și familiile acestora

Leoni a redeschis ieri centrul de vaccinare dedicat angajaților Leoni Wiring Systems și familiilor acestora. Este prima companie din Bistrița-Năsăud care ia o astfel de măsură.

În următoarele două luni, în sediul Leoni angajații, dar și membrii familiilor acestora, se vor putea imuniza de luni până vineri, între orele 10:00-18:00, cu unul dintre serurile Pfizer sau Johnson&Johnson.
Leoni este practic prima companie din Bistrița-Năsăud care redeschide centrul de vaccinare pentru angajați. Prima dată s-a făcut un flux de vaccinare în cadrul companiei în luna aprilie a acestui an, însă peste vară s-a renunțat la el. Și atunci, Leoni a fost prima companie care și-a încurajat astfel angajații să se vaccineze împotriva Covid-19.
„Pentru a crește procentul de vaccinare în rândul personalului, conducerea firmei Leoni Wiring Systems Bistrița a cerut redeschiderea centrului din cadrul societății.(…) Amintim că toate persoanele care se vaccinează vor primi câte o zi liberă. Firmele private sunt încurajate să aibă grijă de sănătatea angajaților și să se implice în campaniile de vaccinare. Să nu uităm că sănătatea noastră și a celor din jur rămâne cea mai important”, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.