20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Liceul Agricol Bistrița, pe lista școlilor câștigătoare în competiția „Școală Europeană” 2023. Clase de mecanic auto și tehnician veterinar, în viitorul an școlar

Liceul Agricol din Bistrița a mai bifat o victorie. Instituția se află pe lista școlilor câștigătoare în Competiția „Școală Europeană”. Printre specializările disponibile aici în anul școlar viitor: Mecanic auto și Tehnician veterinar.

Competiția „Şcoală Europeană” se adresează tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar implicate în programele europene din domeniul educației și formării profesionale Erasmus+.

În acestă compeție s-a înscris și Liceul Tehnologic Agricol Bistrița. Instituția a trecut printr-un proces de evaluare a calității și coerenței managementului școlii, reflectat în documentele manageriale.

I-au fost evaluate și activitățile derulate în cadrul proiectelor europene, precum și impactul acestora asupra culturii organizaționale și a ethosului școlii.

Certificarea școlilor cu titlul „Școală Europeană” conferă recunoaștere și prestigiu în cadrul comunităților educaționale – precizează Ministerul Educației.

În competiția din acest an s-au înscris 150 de școli din țară. Doar 105 au obținut certificatul cu titlul de „Școală Europeană”.

Liceul din Bistrița ocupă poziția 54 , obținând 162 de puncte.

Certificatul „Şcoală Europeană” este valabil pentru o perioadă de trei ani. Ulterior, şcoala trebuie să candideze din nou pentru a reconfirma titlul obţinut.

Tinerii absolvenți care își doresc să studieze la Liceul Agricol Bistrița au la dispoziție următoarele specializări:  

LICEUL TEHNOLOGIC AGRICOL BISTRIȚA-OFERTA ED 2023-2024.pptx final cod

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.