14.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

Viitorul an școlar ar trebui să îi prindă pe elevii de la Liceul de Muzică în clădire proaspăt reabilitată. Care e stadiul lucrărilor:

În toamnă, elevii de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” ar trebui să scape de șantier și să se întoarcă în bănci într-o clădire proaspăt reabilitată. Potrivit primarului Ioan Turc, lucrările sunt finalizate în proporție de 75%. Constructorul mai are la dispoziție câteva luni bune să finalizeze șantierul.

După 4 ani de șantier, elevii de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” ar trebui să se întoarcă în bănci, într-o clădire proaspăt reabilitată din această toamnă.

Constructorul MIS Grup are termen până la 31 iulie să finalizeze șantierul de acolo. Valoarea lucrării ajunge la 10 milioane de lei, fiind finanțată prin PNDL.

Potrivit primarului Ioan Turc, lucrările la una dintre clădiri, mai exact la Corpul B au fost deja finalizate. Elevii vor avea parte de grupuri sanitare noi, pardoseli noi, instalație electrică și de iluminat nouă, instalație de sonorizare sau instalație de avertizare în caz de efracție sau incendiu.

La corpul A, lucrările sunt finalizate în proporție de 75%. În cazul acestei clădiri, spațiul de la mansardă a fost compartimentat cu scopul amenajării unor săli de studiu individual.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...