13.9 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Viitorul an școlar ar trebui să îi prindă pe elevii de la Liceul de Muzică în clădire proaspăt reabilitată. Care e stadiul lucrărilor:

În toamnă, elevii de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” ar trebui să scape de șantier și să se întoarcă în bănci într-o clădire proaspăt reabilitată. Potrivit primarului Ioan Turc, lucrările sunt finalizate în proporție de 75%. Constructorul mai are la dispoziție câteva luni bune să finalizeze șantierul.

După 4 ani de șantier, elevii de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” ar trebui să se întoarcă în bănci, într-o clădire proaspăt reabilitată din această toamnă.

Constructorul MIS Grup are termen până la 31 iulie să finalizeze șantierul de acolo. Valoarea lucrării ajunge la 10 milioane de lei, fiind finanțată prin PNDL.

Potrivit primarului Ioan Turc, lucrările la una dintre clădiri, mai exact la Corpul B au fost deja finalizate. Elevii vor avea parte de grupuri sanitare noi, pardoseli noi, instalație electrică și de iluminat nouă, instalație de sonorizare sau instalație de avertizare în caz de efracție sau incendiu.

La corpul A, lucrările sunt finalizate în proporție de 75%. În cazul acestei clădiri, spațiul de la mansardă a fost compartimentat cu scopul amenajării unor săli de studiu individual.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: