10.9 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

SURSE: Instituția Prefectului a respins referendumul de la Telciu, prin care se dorea demiterea primarului Sever Mureșan

Potrivit unor surse Bistrițeanul.ro, Instituția Prefectului a respins cererea de a realiza un referendum la Telciu, prin care mai mulți localnici sperau să obțină demiterea primarului Sever Mureșan.

Instituția Prefectului a respins cererea de organizare a unui referendum la Telciu, potrivit unor surse Bistrițeanul.ro.

Potrivit primarului Sever Mureșan încă nu a primit vreo informare în acest sens de la Instituția Prefectului. În cursul anului trecut, acesta a depus mai multe documente la Instituția Prefectului:

„Nu am primit nicio informare în acest sens de la Instituția Prefectului. Am depus toate documentele cu privire la toată activitatea mea din utimii doi ani de zile, din mandatul acesta”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, Sever Mureșan.

Cererea de realizare a unui referendum de demitere a primarului Sever Mureșan a fost înregistrată la Instituția Prefectului la începutul lunii decembrie a anului trecut. Cetățenii nemulțumiți de activitatea primarului lor susțineau că 25% din locuitorii localităților componente ale comunei ar fi semnat cererea de organizare a unui referendum. Mai multe despre acest subiect AICI.

Picătura care a umplut paharul și i-a determinat pe localnici să ceară demiterea primarului pare să fi fost ezitarea acestuia și a consilierilor locali de a rezolva problema cu apa. Parte din locuitorii comunei au cerut ieșirea din ADI Apă-Canal, Consiliul Local Telciu ezita să ia o măsură, iar oamenii au fost strânși cu ușa de furnizorul Aquabis să semneze contractele pentru apă.

Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

Mascații, prezenți la Telciu în următoarea săptămână pentru a potoli populația

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...