17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

SURSE: Instituția Prefectului a respins referendumul de la Telciu, prin care se dorea demiterea primarului Sever Mureșan

Potrivit unor surse Bistrițeanul.ro, Instituția Prefectului a respins cererea de a realiza un referendum la Telciu, prin care mai mulți localnici sperau să obțină demiterea primarului Sever Mureșan.

Instituția Prefectului a respins cererea de organizare a unui referendum la Telciu, potrivit unor surse Bistrițeanul.ro.

Potrivit primarului Sever Mureșan încă nu a primit vreo informare în acest sens de la Instituția Prefectului. În cursul anului trecut, acesta a depus mai multe documente la Instituția Prefectului:

„Nu am primit nicio informare în acest sens de la Instituția Prefectului. Am depus toate documentele cu privire la toată activitatea mea din utimii doi ani de zile, din mandatul acesta”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, Sever Mureșan.

Cererea de realizare a unui referendum de demitere a primarului Sever Mureșan a fost înregistrată la Instituția Prefectului la începutul lunii decembrie a anului trecut. Cetățenii nemulțumiți de activitatea primarului lor susțineau că 25% din locuitorii localităților componente ale comunei ar fi semnat cererea de organizare a unui referendum. Mai multe despre acest subiect AICI.

Picătura care a umplut paharul și i-a determinat pe localnici să ceară demiterea primarului pare să fi fost ezitarea acestuia și a consilierilor locali de a rezolva problema cu apa. Parte din locuitorii comunei au cerut ieșirea din ADI Apă-Canal, Consiliul Local Telciu ezita să ia o măsură, iar oamenii au fost strânși cu ușa de furnizorul Aquabis să semneze contractele pentru apă.

Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

Mascații, prezenți la Telciu în următoarea săptămână pentru a potoli populația

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.